Amenajați-vă interiorul ieftin dar cu calitate: Unde merită să vă faceți cumpărăturile?

locuinta promotii

V-ați hotărât să vă modernizați locuința? Acum este momentul potrivit pentru asta. Vă vom informa unde începând cu 17.10. pana la 31.10. puteți cumpăra totul pentru interiorul vostru la prețuri de top.

Vă gândiți să schimbați mobila veche cu cea nouă? Nu mai amânați. Toamna aceasta este momentul ideal pentru înlocuirea produselor vechi cu cele noi.

Mobilă, electrocasnice, accesorii pentru casă și locuință. Acest sortiment este acum cel mai avantajos.

Doriți mobilier nou sau decoratiuni pentru casa voastră? Consultați cele mai bune oferte din categoria Tendințe locuință.

Aduceți integritate și armonie în locuință

 

Fie că este vorba de alegerea culorilor sau a materialelor, fiecare dintre noi are un gust diferit. La fel este și în designul interior. Observăm de obicei stilul preferat al proprietarilor imediat ce intrăm în casă. Ce trebuie urmat la mobilarea interiorului? Acestea sunt cele 3 sfaturi de bază ale noastre despre ce să vă concentrați.

living semineu

1

Luați în considerare casa ca un întreg

O bucătărie în stil rustic, un living din piele sau un dormitor cu culori îndrăznețe? Puteți vedea singuri că nu este o uniune complet fericită. Nu există interacțiune între diferite stiluri de interior într-o singură culoare sau material. Nu trebuie să aveți toate camerele decorate exact la fel. Cu toate acestea, ar trebui să se acorde în ansamblu.

2

Luați în considerare spațiul

Vedeți o cameră și vă imaginați cum ați redecora-o? Ce ați dori să schimbați și ce ați dori să cumpărați? Evitați greșeala pe care o fac majoritatea designerilor autoproclamați. Nu umpleți spațiul cu lucruri inutile, ci lăsați-l să „respire”.

Nu incape tot ce vă doriți în spatiul vostru? Spațiul mic de depozitare este caracteristic mai ales pentru apartamente. Mobilierul la comandă este soluția ideală aici.

Sunteți descurajat de investiția inițială mai mare? Dar se va întoarce la voi sub forma unor camere perfect curate.

3

Exprimați-vă prin culori

Se știe faptul că culorile ne influențează starea de spirit, gândirea și sentimentele. Nu trebuie să subestimați importanța culorilor nici în interior.

Dacă nu vă plac pereții monocromatici, încercați o combinație de 2 culori. O altă opțiune este tapetul. Gama actuală de modele și desenele acestora este foarte largă, iar imaginile de fundal se confruntă din nou cu un boom imens.

masa scaune bucatarie inalte

 

Animați interiorul cu mobilier și accesorii noi pentru casă

 

 

Mobilierul vechi cu siguranță nu se va potrivi casei voastre. Desigur, numai dacă nu această vă este intenția.

Rolul principal al mobilierului este funcționalitatea acestuia. Balamalele care scârțâie pe dulapuri, o saltea lăsată sau o canapea ponosită nu sunt „in”. Și în plus, nu par reprezentative nici măcar pentru musafiri.

canapea bucatarie

Căutați o ofertă completă de mobilă într-un singur loc? Tocmai ați găsit-o. Alegeți mobilierul potrivit și începeți acum să decorați interiorul.

De ce să cumpărați accesorii de interior?

Există mai multe motive pentru care accesoriile nu ar trebui să fie omise la mobilarea interiorului. Unul dintre ele este, fără îndoială, faptul că creează o atmosferă inconfundabilă. Poate chiar mai bine decât îți poți imagina. Trebuie doar să le alegi pe cele potrivite.

Ce accesorii nu ar trebui să vă lipsească?

__check

 

vaze

__check

 

tablouri

__check

 

flori

__check

 

perne

__check

 

pături

__check

 

covoare

living masa

Nu trebuie să aveți accesorii pentru casă în fiecare cameră. Aranjați-le cum doriți. Dar dacă intenționați să cumpărați mai multe dintre ele, cu siguranță veți fi mulțumit de achiziții avantajoase. La urma urmei, mai mult pentru mai puțin se merită întotdeauna.

Un alt element dintre accesoriile pentru casă sunt luminile. Pe lângă iluminatul principal, vă recomandăm alte 2 tipuri:

1

 

Oglindă/suplimentar – vă va deservi ca iluminare extra, de exemplu, atunci când vă coafați părul.

2

 

Decorativ – are o funcție pur estetică.

iluminat bucatarie

 

Ajutați-vă cu aparatele electrice

 

Fiecare aparat electric ne ajută într-un anumit fel în activitățile noastre zilnice.

Vrei să vă faceți treburile casnice și mai ușoare? Înlocuiește-ți vechile aparate electrice cu altele inteligente. Aparatele Smart le puteți conecta cu ușurință la telefon. Puteți controla de la distanță, de exemplu, pornirea unui aspirator sau a unei mașini de spălat. Puteți chiar să vă tundeți curtea în acest fel.

Aparatele electrice ca accesorii elegante? Frigiderele retro elegante sau chiar purificatoarele de aer pot da casei voastre un nou look. În plus, sunt funcționale și practice.

aspirator robot

Doriți să vă cumpărați primul aparat electrocasnic inteligent? Profitați de prețurile reduse actuale și bucurați-vă de treburile casnice fara nici cea mai mica grijă.

Nu renunțați la terasă nici toamna

 

Chiar și la sfârșitul verii, puteți petrece mult timp pe terasă sau balcon. Deși vremea de toamnă este mai rece, aduce și zilele plăcute dintr-o vară târzie. Bucurați-vă. Terasa acoperită este un dublu câștig.

Cum să o faceți mai confortabilă? Așezați-vă pe un balansoar, luați cartea preferată, înfășorați-vă într-o pătură confortabilă și lăsați-vă purtați de această idee de seară perfectă.

fotoliu terasa

Vreți să vă bucurați de momente netulburate pe terasă sau balcon? Cumpărarea mobilierului de grădină merită acum mai mult ca niciodată. Ofertele la mobilierul de vară nu au fost niciodată mai avantajoase.

Puteți rezolva și designul interior din confortul casei voastre. Care sunt beneficiile cumpărăturilor de mobilă online?

__check

Ofertă nelimitată

 

În 10 minute, puteți vizualiza oferta mai multor magazine. Și nu numai atât. Vă vor interesa și acele piese de mobilier pe care s-ar putea să nu le observați în magazin. Sau nu le-ați găsit.

__check

Comfort

 

Cumpărând online, nu trebuie să stați la cozi lungi sau să petreceți ore întregi plimbându-vă prin magazine. Și totuși cumpărați tot ce aveți nevoie.

__check

Reduceri online

 

Magazinele online oferă adesea diverse reduceri și promoții în afara magazinelor fizice. De asemenea, puteți obține bunuri ieftine la lichidare online.

__check

Recenzii

 

Recenziile de la alți cumpărători vă pot ajuta foarte mult în procesul de luare a deciziilor. V-ar fi greu să le obțineți într-un magazin fizic.

mobila bucatarie

De ce să nu economisiți la mobilier și accesorii atunci când puteți? Profitați de ofertele imbatabile de pe site-ul nostru. Nu ezitați și amenajați-vă interiorul după bunul plac.

zena-v-kresle-s-mobilom-kampan