Acestea sunt cele mai noi tendințe în modă - ce spuneți vă plac?

moda online

Am ales pentru voi câteva piese vestimentare la modă în această primăvară din magazinul online Aboutyou.ro. De ce de aici? Când faceți cumpărături în acest magazin online, puteți utiliza cod de reducere, iar cumpărăturile voastre de primăvară vor fi și mai avantajoase :-).

 

1. Pariați pe moda retro

Tendințele sezonului primăvară aduc din nou la rând moda retro. După revenirea treptată a anilor ’80, ’90 - acum vor fii la modă anii ‘70 “seventies”, care aduc multe idei din care ne putem inspira. Paltoane cu fixare pe două nasturi, nasturi diferiți, blană falsă, dar și veșnicul print în carouri - toate acestea sunt aici pentru voi, astfel încât să puteți ieși în oraș fiind în pas cu cele mai noi tendințe în modă. Ce spuneți de un astfel de palton retro de pe Aboutyou.ro? Nu-i așa că este frumos?

moda femei

2. Bucurați-vă de romantism

Sufletele romantice se vor bucura de modele cu buline și imprimeuri florale. Vă pregătiți de o întâlnire romantică? Alegeți un pulover fin și deschis care se potrivește foarte bine cu o fustă cu imprimeu romantic și cizme înalte.

moda online

3. Alegeți denim-ul

Încă de când a apărut denim-ul este un material nemuritor. El se află în tendințele vestimentare încă de câteva decenii și nu veți da greș dacă îl veți include în garderoba voastră și în acest sezon de primăvară. Cu toate acestea, nu doar pantaloni de blugi pot fi universali și confortabili, ci și multe alte piese - cum ar fi cămăși, jachete, rochii, fuste sau chiar și astfel de salopete din denim:

moda denim

4. Pariați pe culori vii

În sezonul primăvară se vor purta în special culorile roz și verde. Dar se poartă și imprimeuri sălbatice și culori intense ale naturii inspirate din junglă. Deci, nu vă fie teamă să alegeți spre exemplu această rochie tip cămașă verde:

rochii femei

5. Ascundeți-vă în oversize

Dacă în garderoba voastră se regăsesc pantaloni sau sacouri oversize atunci aveți numai de câștigat. Și chiar dacă nu aveți astfel de piese,  atunci nu ezitați să căutați prin dulapul partenerului vostru. O altă tendință a primăverii care se va purta este moda oversize. Aceste piese sunt destul de versatile - le puteți folosi ca strat superior în zilele mai reci, dar și în zilele mai puțin reci în mai multe straturi.

moda oversize

6. Nu uitați de machiaj

Până și machiajul de primăvară are specificul său. În primăvara anului 2020 se va purta machiajul ‚,light’’. Alegeți un machiaj ușor, folosind un fard de obraji roz iar pentru machiajul ochilor alegeți tonuri de galben, verde sau albastru. Nu vă fie teamă să accentuați buzele cu o nuanță mai puternică. Puteți alege nuanțe mate de roșu, mandarină sau fuchsia. Dacă aveți nevoie să vă completați trusa de cosmetice cu produse noi atunci cu această ocazie puteți vizita magazinul online notino.ro unde puteți folosi cod reducere Notino la cumpărături.