5 sfaturi despre cum să economisiți cumpărând de la Kaufland

cumparaturi online

Și voi faceți parte din categoria celor care urmăresc săptămânal numeroasele pliante promoționale, după care se plimbă prin tot orașul pentru a economisi? Există și metode mai simple. Vă vom sfătui cum să economisiți făcându-vă cumpărăturile într-un singur loc – în hipermarketul Kaufland.

 

Cunoașteți hypermarketul Kaufland?

Hpermarketul Kaufland este locul unde veți găsi produse de calitate la un preț avantajos, nu doar alimente ci și cosmetice, accesorii pentru casă sau îmbrăcăminte. Kaufland este un lanț de hypermarketuri foarte cunoscut, având hypermarketuri în multe orașe europene. Îl putem întâlni spre exemplu în Germania, Polonia, Croația, Bulgaria, Cehia, Slovacia și bineînțeles România.

Primul hypermarket Kaufland a fost deschis în România în anul 2005. De atunci au apărut numeroase hypermarketuri Kaufland prin toată România, putând fi regăsit în orașe mari sau mai mici.

Vizitând hypermarketul Kaufland veți economisi nu doar timp ci și bani. Avem pentru dumneavoastră 5 sfaturi foarte bune despre cum să economisiți la cumpărături.

 

1. Urmăriți prețurile promoționale

Lanțul de hypermarketuri Kaufland oferă clienților săi promoții săptămânale, care apar în pliante promoționale. Promoția este mereu valabila începând cu ziua de miercuri până marțea săptămânii următoare. În afară de alimente v-ar mai putea interesa produse pentru casă și bucătărie, îmbrăcăminte sau chiar flori vii pentru decorarea oricărei încăperi. Vă puteți baza pe Kaufland și pentru sărbătorirea diverselor ocazii cum ar fi Ziua îndrăgostiților, 1 Martie, 8 Martie, Ziua copilului sau nu în ultimul rând Paștele și Crăciunul. Răsfoiți catalogul Kaufland online și cumpărați mai avantajos.

 

2. Mizați pe calitatea K

O altă metodă prin care puteți economisi este cumpărând produse din marca privată Kaufland. Fac parte aici produsele mărci K cum sunt:

✓ K-Bio – produse bio fără coloranți artificiali, arome sau amelioratori de gust, de la lactate la băuturi sau produse congelate,

✓ Kidland – produse dedicate special celor mici,

✓ K-free – produse pentru cei cu intoleranță la lactoză sau gluten,

✓ K-take it veggie – mâncăruri gata preparate, dar și dulciuri sau alimente congelate pentru adepții mâncărurilor vegetariene,

✓ Switch On – electrocasnice cu un aspect atractiv și standarde tehnice înalte,

✓ Cultura Vini – o gamă exclusivă de vinuri pentru iubitorii de vin bun

 

3. Folosiți Kaufland Card

Kaufland Card este o aplicație pe care o puteți instala direct pe telefonul dumneavoastră. Cu Kaufland Card aveți acces la toate promoțiile de care vă puteți bucura oricând, fără nicio condiție. Scanați Kaufland Card de fiecare dată când plătiți cumpărăturile și veți cumula automat puncte bonus pe care le puteți folosi la achiziția cu reduceri importante a produselor din campaniile cu puncte.

 

4. Folosiți cupoanele

În afara numeroaselor promoții, Kaufland oferă și cupoane pe care le puteți folosi la achizițonarea diverselor produse. Este suficient să le prezentați la casa de marcat..

 

5. Participați la concursuri

Kaufland oferă pe parcursul anului numeroase concursuri avantajoase pentru clienții săi. De exemplu cu ocazia sărbătoririi Zilei îndrăgostiților participanții la concurs au putut câștiga un premiu dulce pentru persoana iubită. Singura cerință era completarea formularului online.

 

Încercați sfaturile noastre despre cum să faceți cumpărături avantajoase la Kauland. Veți achiziționa produse de calitate la prețuri foarte bune și veți economisi nu doar timp ci și bani.