5 sfaturi cum să economisiți la cumpărături online, al 4-lea punct ne-a uimit și pe noi

cumparaturi internet

Acestea sunt ponturi garantate datorită cărora veți economisi și mai mult atunci când o să vă faceți cumpărăturile de pe internet.

 

Timpurile când puteam cumpăra totul doar din magazinele fizice sunt demult apuse. Trăim în era în care datorită câtorva click-uri putem cumpăra din confortul casei noastre aproape orice. Cumpărăturile online sunt în plus foarte avantajoase mai ales dacă doriți să economisiți și mai mult, atunci cu siguranță veți citi acest articol până la sfârșit. Până la urmă ponturi grozave cum  să cumpărați avantajos nu sunt niciodată suficiente.

 

1. Transportul gratuit

Chiar dacă cumpărăturile online se bucură de o popularitate mare un punct sensibil devine costul transportului, care să spunem cinstit nu este întotdeauna cel mai avantajos, astfel cumpărăturile devenind mai puțin plăcute. Multe magazine online realizează acest lucru și de aceea încearcă să facă un compromis. Acesta constă în faptul, că trebuie să aveți o sumă minimă pentru produsele comandate iar ca bonus veți primi transport gratuit.

 

2. Vouchere și coduri de reducere

Cheia pentru cumpărături avantajoase sunt desigur și voucherele și codurile de reducere. Unde le putem găsi? Mult mai simplu decât ați crezut. Chiar dacă ofertele promoționale și la fac magazinele online singure, căutarea reducerilor v-ar lua o veșnicie. De aceea o soluție foarte simplă sunt tocmai portalurile de vouchere unde veți găsi o mulțime de coduri, vouchere sau alte reduceri într-un singur loc.
 

3. Lichidări - Outlet

Fiecare dintre noi dorește să economisească câțiva RON acesta este un lucru cert. O altă soluție sunt cumpărăturile pe timpul lichidărilor de stoc, unde veți găsi mega reduceri la aproape tot, Lichidări totale de stocuri la îmbrăcăminte, încălțăminte, cosmetice, cărți, biciclete, la articole mobilier, canapele, scaune, paturi, iluminat, covoare, sau la electronice, laptopuri, tablete, telefoane mobile vor încânta pe oricine. Urmăriți în magazinul vostru favorit și secțiunea de Lichidări /Outlet și profitați de reduceri de top.

Pontul nostru: Doriți să știți în ce magazine tocmai decurg lichidările de stoc? Vizitați portalul de vouchere KUPLIO.ro concret secțiunea de Lichidări de stoc unde veți găsi lista cu magazinele online unde veți putea cumpăra la preț promoțional pe parcursul întregului an.
 

4. Cumpărături după zilele săptămânii

Ați știut, că unii comercianți obișnuiesc să modifice prețurile produselor după zilele săptămânii? Spre exemplu luni în majoritatea magazinelor online preșurile obișnuiesc să fie cele mai mici iar sâmbătă și duminica dimpotrivă cele mai mari. Motivul este unul logic. În timpul weekend-ului oamenii obișnuiesc să cumpere mai mult decât în restul zilelor. O excepție sunt spre exemplu cosmeticele. Care sunt mai ieftine miercuri sau joi și la fel se întâmplă și în cazul biletelor de avion. Nu rezervați niciodată un bilete de avion vinerea, atunci prețul lor este mai mare decât în mod obișnuit.
 

5. Cashback 

Încercați măcar  o dată și nu veți dori să vă mai opriți. Cunoașteți cashback-ul? Este vorba de serviciul în care comerciantul / portarul după achiziționarea produselor vă înapoiază câteva procente din banii plătiți. Dacă veți obține prin această modalitate o sumă frumușică de bani, puteți alege să vă fie plătită. 

Posibilități cum să economisiți sunt mai mult decât suficiente. Sperăm că, v-au fost de ajutor și datorită acestor sfaturi veți începe să economisiți la fiecare achiziție și voi.