5 motive de ce să cumpărați de pe Emag

cumparaturi emag

Vă aflați în căutarea unui televizor sau a unei mașinii de spălat noi sau poate căutați căști noi pentru telefonul vostru ultraperformant? Vă divulgăm câteva motive de ce ar trebui să le cumpărați tocmai de pe eMAG.

 

Ce este Emag?

eMAG și-a început activitatea în anul 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul și produse de birotică iar acum eMAG este o companie din România care se ocupă cu vânzarea online de echipamente și componente IT, electronice, electrocasnice, articole de îngrijire personală, produse auto, articole sportive, cărți, muzică, filme, produse pentru casă și grădină, petshop, articole pentru copii. În 2011, eMAG introduce pe piața din România conceptul de Black Friday, oferind reduceri atractive la o gamă variată de produse

Magazinul online eMAG vă oferă un sortiment variat de produse:

 televizoare, audio și video,

 camere foto și video,

 telefoane și GPS,

 laptopuri și tablete,

 electrocasnice mari – mașini de spălat, frigidere, cuptoare electrice, cuptoare cu microunde, etc. ,

 electrocasnice mici - aspiratoare, espressoare, fiare de călcat, mixere, etc.

 articole bucătărie - oale, tigăi, recipiente termo, etc.

 produse frumusețe și sănătate- uscătoare de păr, aparate de ras, periuțe de dinți electrice, etc.

 multimedia - CD, DVD, jocuri,

 accesorii telefoane, laptopuri, aparate foto, etc.

 articole fashion, îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii de modă

cosmetice, parfumuri, machiaje

articole home & deco, bricolaj, petshop

articole sportive și pentru timpul liber

accesorii auto-moto

jucării și articole bebe

supermarket, alimente, băuturi, fructe, legume, etc.

 

De ce ar trebui să cumpărați tocmai de pe Emag?

Un magazin online transparent

Pe eMag veți găsi tot ce aveți nevoie de la electronice, telefoane, laptopuri, aparate foto până la articole fashion, cărți, parfumuri. În arară de categoriile de produse oferite veți găsi și Promoțiile Săptămânii sau articole Resigilate de unde puteți cumpăra foarte avantajos.

 

emag categorii de produse I Kuplio.ro

Transport eMAG gratuit

În magazinul online eMAG beneficiați de transport gratuit la cumpărături de peste 200 lei cu excepția anumitor produse voluminoase.

Deschiderea coletului la livrare

În momentul primirii comenzii puteți solicita curierului deschiderea coletului pentru a verifica starea produselor. Iar în cazul în care nu sunteți mulțumiți de starea produselor le puteți returna în mod gratuit.

Garanția produselor de pe eMAG

Pentru toate produsele vândute și livrate de către eMAG veți beneficia de certificate de garanție.

Black Friday eMAG

Se desfășoară în luna noiembrie a fiecărui an, fiind evenimentul de shopping cu cele mai multe oferte și reduceri din an. Printre produsele care se regăsesc în oferta eMAG Black Friday se numără televizoare, telefoane, laptopuri, articole fashion si articole sportive, electrocasnice, accesorii pentru casă și grădină, îngrijire personal, cărți, jucarii, etc..

 

Doriți să cumpărați de pe eMAG și să economisiți?

Dacă vă interesează ofertele și promoțiile eMAG atunci nu ezitați să vizitați și categoria cu Promoțiile săptămânii sau puteți urmări cele mai tari Emag reduceri a o gamă variată de produse și puteți cumpăra televizoare, aprate frigorifice, îmbrăcăminte, cărți, jucării articole grădină, articole home&deco mai ieftin.

Oferte speciale și avantajoase veți găsi și în categoria eMAG Black Friday. Magazinul vă oferă reduceri în această perioadă care durează chiar și o săptămână. Cu promoții atractive puteți cumpăra o gamă variată de produse mai ieftin. Un voucher Emag la electronice, televizoare, tablete, telefoane mobile și multe altele este mai mult decât binevenit.