5 idei de costume de baie pentru femei până în suma de 60 RON

costume de baie ieftine

Vă aflați în căutarea unui costum de baie modern dar în același timp ieftin? Alegeți de pe Aliexpress.com cele mai frumoase piese până în 60 de RON.

Vremea caldă și însorită se lasă ceva așteptată, dar vara se află practic după colț. Perioada concediilor, marea, plajele și serile târzii se apropie. V-ați gândit deja în ce ținute veți străluci în acest an? Atunci când veți începe să vă planificați noua garderobă nu uitați de o piesă vestimentară foarte importantă. Indiferent dacă vă pregătiți să vă bronzați într-o stațiune de pe litoral, la piscină sau lângă un lac, noul vostru costum de baie vă v-a fi cu siguranță de folos.

Nu trebuie să vă plimbați prin magazine după cumpărături, să vă îngesuiți în cabinele strânse și să plătiți sume colosale pentru costume de baie. Dacă vă gândiți de pe acum la un costum de baie nou, modern, aveți suficient timp să-l cumpărați de pe Aliexpress.com. Pe acest site veți găsi o selecție foarte largă de articole – de la mici decorațiuni la articole de uz casnic până la haine și încălțăminte pentru toți membrii familiei voastre. Și, bineînțeles că nu lipsesc nici costumele de baie.

 

Bikini colorat

Acest tip de costum de baie v-a atrage toate privirile pe plajă. Pe internet puteți găsi un sortiment variat de modele, culori și materiale. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți cel care vă subliniază silueta și se potrivește formelor voastre. Femeile cu sâni mai mari preferă sutiene cu bretele. Cele mai puțin înzestrate de natură preferă costume de baie cu un sutien push-up fără bretele. Puteți găsi, de asemenea, costume de baie cu bretele detașabile și le puteți folosi exact așa cum doriți. De exemplu, costul acestor costume de baie împreună cu costurile de transport nu vor depăși 60 RON.

 

Sursa: Aliexpress.com

 

Costum de baie clasic

Căutați ceva mai tradițional? Bikini sunt prea mult pentru voi? Atunci alegeți un costum de baie clasic. Pe Aliexpress veți găsi o mulțime de piese frumoase. Un costum de baie clasic întreg nu se v-a demoda niciodată și dumneavoastră puteți arăta fresh și fără a vă face griji în privința colăceilor. Optați pentru o culoare care să vă evidențieze culoarea pielii. Vă place culoarea albastră, roz sau galbenă? Depinde de dumneavoastră. Lăsați-vă purtați de instinct și atunci când alegeți modelul. Vizitarea site-ului Aliexpress.com vă va inspira cu siguranță. De exemplu, un astfel de costum de baie întreg cu un imprimeu interesant vă va costa puțin sub 40 RON.

 

Sursa: Aliexpress.com
 

Pentru forme mai plinuțe

Aliexpress se gândește, de asemenea și la doamnele a căror siluetă nu este tocmai una perfectă. Ici colo, dorim să ascundem anumite părți mai degrabă decât să le expunem. Din fericire, epoca în care a fi slab este egal cu a fi frumos este demult apusă. Formele pline sunt din nou la modă, deci nu trebuie să le mai ascundeți. În aceste costume de baie, fiecare imperfecțiune va arăta fantastic și cu siguranță veți străluci. În plus nu veți plăti mai mult de  60 RON.

 

Sursa: Aliexpress.com

 

Pentru sportive

Nu prea reușiți să urmăriți cele mai actuale tendințe în modă? Noutățile din modă vă scapă? Dacă sunteți genul care iubește adrenalina, apa și surfingul sau alt sport acvatic, există costume de baie care cu siguranță vă vor interesa. Costume de baie sport cu mâneci lungi vă așteaptă tocmai pe voi. Prețul lor este din nou acceptabil, aproximativ 65 RON.

 

Sursa: Aliexpress.com

 

Pentru pasionatele de shopping

Sunteți exact opusul tipului sportiv? Vara și apa sunt o ocazie pentru voi să atrageți atenția  asupra voastră și să străluciți? Dacă nu doriți un costum de baie clasic ci mai degrabă preferați piesele moderne, prin care să vă faceți remarcată, nu este nimic mai ușor. Oferiți-vă atâtea costume de baie câte doriți. Cu Aliexpress veți revitaliza si reînnoi garderoba fără a cheltui foarte mult. Culori și modele variate, accesorii - cu siguranță aveți de unde alege. Prețul este unul corect, nu veți plăti mai mult de 50 RON cu transportul inculs.

 

Sursa: Aliexpress.com

 

Deci ați ales deja? Nu ratați ocazia de-a a cumpăra un costum de baie grozav pe Aliexpress.com!