4 modalități cum puteți economisi în magazinul online 4Home

mobiler locuinta

Visați să creați din colțișorul vostru o casă primitoare? Amenajarea unui loc în care veți dori întotdeauna să vă întoarceți poate fi uneori dificilă. Vă vom sfătui unde vă puteți faceți cumpărăturile.

 

Cunoașteți 4Home?

Compania 4Home a fost înființată în 2004 și veți găsi aici multe accesorii originale pentru locuință pe care veți doriți să le aveți și voi acasă. Puteți alege textile de casă, accesorii și decorațiuni variate. În oferta magazinului online veți găsi și accesorii pentru bucătărie, cum ar fi fierbătoare electrice, mixere, alte aparate de uz casnic precum și ajutoare la curățenie.

Modalități cum să economisim

Faptul că oferta magazinului online este una bogată puteți vedea și voi, dar noi vă vom arăta cum puteți să cumpărați cel mai avantajos.
 

1. Transport gratuit

Când vă faceți cumpărăturile în magazinul online 4Home puteți economisi în mai multe moduri, dintre care unul este transportul gratuit, pe care îl obțineți automat atunci când cumpărați peste 199 de RON. Datorită acestui bonus frumos puteți economisi de până la 25 RON ceea ce reprezintă în mod normal prețul pentru expediere.

2. Programul de fidelitate Norocei

De asemenea, puteți obține beneficii avantajoase și datorită programului de fidelitate 4home numit Norocei. Cum puteți deveni membru? Pur și simplu. Este suficient să vă înregistrați pe 4Home și să vă bucurați de avantajele fiecărei achiziții. Cum funcționează? Cumpărați de pe 4Home și câștigați puncte - Norocei - la fiecare achiziție și bucurați-vă de avantaje.

3. Vouchere de reducere

Dacă doriți să economisiți, atunci nu ezitați să folosiți și vouchere de reducere actuale, pe care le veți găsi pe site-ul nostru în profilul magazinului 4Home.

4. Reduceri 4Home

Puteți economisi și datorită secțiunii de Reduceri pe care o veți găsi pe pagina magazinului online 4Home. În oferta sa veți găsi o mulțime de produse interesante aflate la reducere.