Vintage Time coduri și cupoane de reducere

1 cupon de reducere verificat Vintage Time - Mai 2024

__photo
-84%
Reducere
Vintage Time

Reduceri de până la - 84% la coliere vintage pe Vintagetime.ro

În magazinul online Vintage Time veți găsi acum reduceri de până la - 84% la colierele vintage selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere


vintagetime reduceri
1

Vintagetime -un stil mai altfel

Vintagetime este un magazin online dedicat vânzării accesoriilor în stil vintage. Articole home & deco pentru locuință vă așteptă pentru a le lua acasă. Pentru a facilita căutarea unui anumit produs acestea sunt împărțite pe categorii astfel:

  • Home & deco
  • Ceasuri Vintage
  • Brățări
  • Coliere
  • Cercei Vintage
  • Cadouri

2

Oferta Vintagetime una variată

Oferta Vintagetime este una variată aici veți găsi accesorii home & deco pentru casă, pentru grădină, pentru bucătărie, rame foto, tablouri. Puteți alege, acum chiar și la reducere dulăpior vintage pentru chei, suport de carte din fier forjat, cutie vintage din lemn pentru păstrarea celor mai de preț amintiri în ea, caseta vintage pentru bijuterii, ghiveci vintage pentru flori, cutie vintage pentru vin, cutie vintage pentru fursecuri sau biscuiți, lumânări vintage, sfeșnic  vintage,  felinar vintage, vază vintage pentru flori, veioze vintage, perne decorative. Pentru a oferi un aspect retro grădinii voastre cu siguranță v-ar fi de folos un suport pentru ghivece în formă de bicicletă din fier forjat, care oferă un aspect foarte elegant grădinii voastre sau puteți alege o mulțime de ghivece vintage în formă de stropitoare, colivie sau felinar, sau dacă preferați figurinele decorative de grădina puteți alege decorațiuni din ceramică în formă de îngeraș, iepuraș, etc. 

vintagetime online

Mai mult decât atât, în cazul în care veți folosi cupoane de reducere Vintagetime.ro cumpărăturile voastre vor deveni mai convenabile și veți economisi considerabil. În oferta Vintagetime veți găsi și accesorii drăguțe pentru bucătărie precum suport vintage pentru șervețele, cutie vintage pentru ceai, câni din porțelan, suport pentru sticlă, set pentru vin. Voucherele Vintagetime le puteți aplica și in cazul în care doriți să oferiți drept cadou cuiva drag o ramă foto vintage, pentru amintiri de neuitat. Dacă doriți un living retro vă poate ajuta și un tablou vintage cu motiv vânătoresc.  

3

Vintagetime.ro - întodeauna la timp

Pentru cumpărături cât mai convenabile, nu ratați reducerile actuale la ceasurile vintage de damă, puteți alege ceasuri clasice sau ceas cu brățara multicoloră, iar domnii își pot alege un ceas elegant care poate fi asortat cu un costum pentru întrunirile de la birou. Pentru bărbați un ceas de mână reprezintă o bijuterie indispensabilă, ce le conferă o notă de mister și putere.  Pentru a conferi o imagine de efect biroului vostru puteți opta pentru un ceas de birou vintage, cu siguranță veți fi mulțumit. Dacă preferați sau vi se par mai practice ceasurile de perete, puteți alege un ceas deosebit de perete cu motive de lavanda sau din fier forjat  și în acest caz puteți folosi voucher Vintagetime și veți economisi cumpărând avantajos. 

vintagetime magazin

Nu ezitați să vizualizați și gama de bijuterii handmade de unde puteți alege brățări vintage cu fluturi, cu charmuri, perle, brățări colorate,cu diferite inscripții și modele variate. Coliere cu pandantiv în formă de bufniță care este foarte la moda acum, dar se poartă și coliere cu pandantiv în forma de cruce, elefant, dar și cu pietre. Iar pentru ca setul să fie unul complet acesta trebuie asortat cu o pereche de cercei vintage. Puteți alege și un portmoneu vintage asortat cu accesoriile alese. Urmăriți ofertele avantajoase Vintagetime.ro și fiți la modă tot timpul!

4

Reduceri Vintagetime

Reduceri
Lichidări de stoc
Transport gratuit
5

Evaluare Vintagetime

4.5

Evaluare excelentă

Au evaluat în total 11 de clienți
11 __thumbsup Recomandă clienților
0 __thumbsdown nu recomandă clienților
Excelentă (4,1 - 5,0) 10x
Foarte bună (3,1 - 4,0) 1x
Bună (2,1 - 3,0) 0x
Satisfăcătoare (1,1 - 2,0) 0x
Negativă (0 - 1,0) 0x