Lenjerii Deosebite coduri și cupoane de reducere

2 coduri și cupoane de reducere verificate Lenjerii Deosebite - August 2022

__photo
-30%
Reducere
Lenjerii Deosebite

Reduceri de până la - 30% la covorașe baie pe Lenjeriideosebite.ro

În magazinul online Lenjerii Deosebite veți găsi acum reduceri de până la - 30% la covorașele pentru baie selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-37%
Reducere
Lenjerii Deosebite

Reduceri de până la - 37% la lenjerii de pat pe Lenjeriideosebite.ro

În magazinul online Lenjerii Deosebite veți găsi acum reduceri de până la - 37% la lenjeriile de pat selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere


lenjeriideosebite reduceri
1

Lenjerii Deosebite - o gamă variată de lenjerii de pat

Lenjerii Deosebite vine în întâmpinarea clienților săi în materie de lenjerii de pat, pilote, perne si accesorii. Site-ul este structurat in 7 categorii importante astfel:

  • Lenjerii de pat
  • Lenjerii de pat 1+1 gratis
  • Pachete economice
  • Huse de pat cu elastic
  • Pilote și perne
  • Produse hoteliere
  • Lichidări de stoc

2

Lenjeriideosebite promoții

Categoria “Lenjerii de pat” este structurata în mai multe subcategorii astfel: Lenjerii de pat bumbac 100%, bumbacul folosit la confecționarea acestor lenjerii de pat este de cea mai bună calitate, puțin satinat, cu imprimeuri variate pentru a satisface o gama cat mai larga de gusturi. Aceasta categorie este reprezentata de producători renumiți precum Ralex Pucioasa sau Kristal. Lenjerii de pat bumbac 100% ranforce, în cadrul acestei categorii veți regăsi lenjerii de pat din bumbac 100% clasic cu țesătură ranforce. Regăsim printre producătorii care fac parte din aceasta categorie Nazenin Home, Tac, Altinbasak sau Begenal, lenjerii de pat damasc – categorie special creată pentru clienții care își doresc simplitatea la calitate ridicată. Fiind in special produse preferate de hoteluri, lenjeriile de pat din damasc satinat sunt foarte durabile în timp. Categoria este reprezentată de Ralex Pucioasa – producător roman cu o tradiție îndelungată în producția lenjeriilor de pat. Mai mult decât atât, în cazul în care veți folosi codurile și cupoanele de reducere Lenjerii Deosebite, cumpărăturile voastre vor deveni și mai convenabile și veți economisi considerabil.

lenjeriideosebite online

În ofertă veți găsi  8 tipologii de produse în funcție de dimensiune: Lenjerii de pat din fibra de bambus – un material relativ nou pe piață cu importante calități antibacteriene și antifungice. Fiind un produs 100% din fibre natural este recomandat in toate anotimpurile. Aici veți găsi cele mai frumoase modele de la branduri cunoscute Nazenin Home și Ralex Pucioasa. Lenjerii de pat jacquard Cearceaful de pilota si fetele de perna au doua fete, una cu țesătură tip jacquard cu o bordura de satin brodat aplicata in chenar, iar cealaltă din bumbac satinat uni. Cearceaful de pat este din bumbac 100% satinat uni cu o bordura jacquard aplicata, are colturile rotunjite, special creat pentru pat matrimonial. Lenjerii de pat 3D lux dublu satinate – imprimeuri 3D spectaculoase pe un material din bumbac 100% satinat, foarte fin și plăcut la atingere. Lenjerii 3D bumbac satinat – este varianta mai ieftină, materialul folosit având în compoziție 50% bumbac și 50%pes. Culorile își păstrează intensitatea inclusiv la spălări îndelungate. Lenjerii de pat bumbac satinat + perna gratis. Materialul folosit este “plin” si puțin satinat. La fiecare lenjerie achiziționata din această categorie veți primi o pernă gratis cu dimensiunea 50x70cm și în acest caz puteți valorifica cod reducere Lenjeriideosebite și veți economisi cumpărând avantajos.

3

Lenjerii de pat Disney – un rasfat pentru cei mici

În cadrul acestei categorii veți găsi o mulțime de produse special concepute  pentru copii.  De la lenjerii de pătuț, la lenjerii pentru pat de o persoană sau pentru pat dublu, materialele folosite la confecționarea acestora lenjerii de pat sunt materiale de calitate din bumbac 100%  și în acest caz puteți valorifica codurile și cupoanele de reducere ....ro și veți economisi cumpărând avantajos. Categoria “Lenjerii de pat 1+1 gratis” este formata din lenjerii de pat din material puțin satinat, plin, ce are in compoziție 50%bbc si 50% pes. Pentru a beneficia de aceasta promoție va rugam sa introduceți în coșul de cumpărături modelele dorite iar site-ul va face calculul automat în funcție de numărul de bucăți cumpărate. Lenjeria de pat gratis se va factura sub forma de reducere. Pentru cumpărături cat cât mai convenabile, nu ratați reducerile actuale în categoria “Pachete economice” care fost creată în special pentru persoanele cu venituri puțin mai reduse. Un astfel de pachet economic este compus dintr-o lenjerie de pat, o pilota și 2 perne 50x70cm. Lenjeria de pat respecta modelul din poza si este dintr-un material relativ nou pe piață: microfibră cu compoziție 100%pes.

lenjeriideosebite promotii

Categoria “Huse de pat cu elastic” este formata din produse special concepute pentru a proteja salteaua. Categoria “Pilote si perne” are in componenta mai multe tipuri de produse la care se folosesc materiale diferite. Aici regăsim de exemplu produse cu umplutura de lâna, puf si pana de gâscă sau silicon antialergic. Fata pilotelor și pernelor poate fi din poliester sau bumbac 100%. La achiziții mai mari se pot face reduceri personalizate. Dacă vă decideți să cumpărați  și în funcție de faptul, dacă în magazinul online sunt reduceri la produsele care vă interesează, vă rugăm să nu ezitați și să vizualizați categoria “Lichidări de stoc” – in aceasta categorie veți regăsi produse cu un discount mare.

4

Reduceri Lenjeriideosebite

Reduceri
Lichidări de stoc
Transport gratuit
Black friday
5

Evaluare Lenjeriideosebite

4.5

Evaluare excelentă

Au evaluat în total 11 de clienți
11 __thumbsup Recomandă clienților
0 __thumbsdown nu recomandă clienților
Excelentă (4,1 - 5,0) 8x
Foarte bună (3,1 - 4,0) 3x
Bună (2,1 - 3,0) 0x
Satisfăcătoare (1,1 - 2,0) 0x
Negativă (0 - 1,0) 0x