Kika coduri și cupoane de reducere

3 coduri și cupoane de reducere verificate Kika - Mai 2024

__photo
-10%
Reducere
Kika

Reducere de - 10% la seturi canapea și bibliotecă living pe Kika.ro

În magazinul online Kika.ro veți găsi acum reducere de - 10% la seturile compuse din canapea și bibliotecă living selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-10%
Reducere
Kika

Reducere de - 10% la seturi pat, saltea și somieră pe Kika.ro

În magazinul online Kika.ro veți găsi acum reducere de - 10% la seturile compuse din pat, saltea și somieră selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-10%
Reducere
Kika

Reducere de - 10% la seturi masă dining și 4 scaune dining pe Kika.ro

În magazinul online Kika.ro veți găsi acum reducere de - 10% la seturile compuse din masă de dining și 4 scaune de dining selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere


kika magazin online
1

Kika – cele mai noi tendințe pentru o locuință modernă

Kika este un magazin online care comercializează un sortiment complet de mobilă și accesorii după cele mai actuale tendințe pentru o locuință modernă. Puteți urmări sortimentul bogat de produse oferite de magazinul online Kika de unde puteți alege la cele mai convenabile prețuri din următoarele categorii:

2

  • Mobilă
  • Accesorii
  • Oferte speciale

3

Dacă aveți nevoie să vă amenajați living-ul în magazinul online Kika veți găsi tot ce aveți nevoie comode masive, vitrine, rafturi, măsuțe de cafea. Voucherele de reducere le puteți folosi și la cumpărarea canapelelor, fotoliilor vintage din piele și tabureți. Veți găsi și reduceri Kika spre exemplu la vitrină Arkansas, ladă de depozitare Arkansas, scaune rotative din piele, lenjerii de pat, perne etc.

kika mobila online

Dar și pentru mobilier de birou și cameră de lucru de unde puteți alege mese de birou, scaune de birou, dar și accesorii pentru birou. Sunt importante pentru voi reducerile Kika? În magazinul online pot ajunge câteodată 40, ba chiar 90%.

4

Cu Kika veți avea totul amenajat de nota 10

Necesită sufrageria voastră o schimbare? Căutați colțar de colț, masă sau scaune de bar? În oferta Kika veți găsi din stejar masiv sălbatic, design santa fe, scaune de bar atractivitate Pongo, colecția modernă Prime, Medoc, Signo, Leeds sauNew York, din lemn combinat cu sticla. Dacă utilizați Kika voucher pentru tacâmuri le puteți obțineți la cele mai bune prețuri. Probabil se ia în considerare cel mai mult calitatea somnului. De aceea cu siguranță contează alegerea potrivită a patului, saltelei și a mobilierului pentru dormitor. Oferta Kika cuprinde o gamă largă de seturi dormitor Vento, Nora, Vulkan, noptiere, lemn, metal, paturi tapițate, paturi pliabile, saltele de calitate și alte accesorii pentru mobilier. 

Kika reduceri la paturi și canapele vor încânta pe oricine. Nu ratați promoții Kika și la lenjerie de pat: satin, bumbac, damasc în diferite culori, cuverturi, perne, pături, protecții pentru saltele și pături din micro fibră, cașmir. Veți găsi oferte Kika și pentru artciole baie, sanitare, mobilier și oglinzi, dar si pentru camera celor mai mici Veți găsi seturi Floyd și Flexo pentru copii și studenți, paturi, comode, spații de depozitare. Și, de asemenea, decorațiuni interioare, cum ar fi lumânări, vaze, lămpi, perdele și draperii. Kika oferă clienților săi soluția cea mai modernă pentru locuințe! Profitați de oferte Kika, chiar merită!

5

Reduceri
Lichidări de stoc
Black friday
6

5.0

Evaluare excelentă

Au evaluat în total 1 de clienți
1 __thumbsup Recomandă clienților
0 __thumbsdown nu recomandă clienților
Excelentă (4,1 - 5,0) 1x
Foarte bună (3,1 - 4,0) 0x
Bună (2,1 - 3,0) 0x
Satisfăcătoare (1,1 - 2,0) 0x
Negativă (0 - 1,0) 0x