Kendra coduri și cupoane de reducere

3 coduri și cupoane de reducere verificate Kendra - Aprilie 2024

__photo
-30%
Reducere
Kendra

Reduceri Kendra Shop până la - 30% la rujuri lichide

În magazinul online Kendra veți găsi reduceri până la - 30% la rujuri lichide selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-25%
Reducere
Kendra

Reduceri Kendra Shop până la - 25% la lacuri de unghii

În magazinul online Kendra veți găsi reduceri până la - 25% la lacuri de unghii selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-20%
Reducere
Kendra

Reduceri Kendra Shop până la - 20% la parfumuri Nina Ricci

În magazinul online Kendra veți găsi reduceri până la - 20% la parfumuri Nina Ricci selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere


kendra shop
1

În căutarea frumuseții la Kendra online

Oare există obiective standard pentru frumusețe? Care este rolul experimentării frumuseții într-o viață frumoasă? Frumusețea aduce bucurie persoanei care o deține sau celei care o privește.  Este definită prin proprietăți subiective ce necesită trăsături distincte pentru a face diferența. Tocmai de aceea Kendra vine în întâmpinarea tuturor clienților săi cu oferte bogate, presărate cu reduceri Kendra. Când descoperim produse cosmetice care subliniază frumusețea și o ajută să înflorească în fiecare zi, cu siguranță le recomandăm și prietenelor. Kendra shop online ne face să zâmbim! Aici găsim toate produsele cosmetice de care avem nevoie!

2

Kendra oferte

Din anul 2009, Kendra ne invită într-o lume a frumuseții, fiind combinația perfectă între parfumuri îmbietore, produse de make-up și de îngrijire a pielii. Oferte Kendra fac o promisiune despre frumusețe, plasând-o mereu la îndemâna fiecărei femei. Astfel fiecare dintre noi se poate simți bine în propria piele, reușind să atingem cu ușurință cea mai bună formă.

kendra oferte
kendra reduceri
3

La un pas de perfecțiune

Femeile adoră produsele cosmetice, de aceea niciodată nu spun: ”Am prea multe farduri”. Tot timpul le va lipsi ceva, dar Kendra promoții rezolvă problema. Când prețurile sunt imbatabile, iubitoarele produselor cosmetice vor cumpăra măcar un produs sau două, trei, patru! Oglinda unei femei e invadată de produse cosmetice, pe care le folosește cu acuratețe în fiecare seară și negreșit, în fiecare dimineață. Cosmeticele fac parte din viața fiecărei femei care se respectă. Câte farduri, rujuri, creme are o femeie acasă nimeni nu poate ști, cert este că le cumpără tot timpul. În momentul în care apare în scenă Kendra reduceri, femeile își dau seama că au prea puțin spațiu pentru produsele cosmetice.

 

4

Kendra Black Friday

Dacă vă doriți un nou parfum de la Carolina Herrera, Giorgio Armani sau Lancom, cu promoții Kendra puteți opta chiar și pentru mai multe variante. De asemenea din portfardul dumneavoastră nu ar trebui să lipsească un rimel de la Maybelline New York, ruj de la Rimmel London, apă micelară de la Revuele, minunatele creme de la Soroci și un fond de ten Wet N Wild. Combinația dintre aceste produse asigură sănătatea pielii, frumusețea tenului și mirosul îmbietor care acaparează fiecare simț. Să ne bucurăm de viața frumoasă în adevăratul sens al cuvântului!

Coduri de reducere
Reduceri
Lichidări de stoc
Transport gratuit
Black friday
5

Evaluare Kendra

5.0

Evaluare excelentă

Au evaluat în total 1 de clienți
1 __thumbsup Recomandă clienților
0 __thumbsdown nu recomandă clienților
Excelentă (4,1 - 5,0) 1x
Foarte bună (3,1 - 4,0) 0x
Bună (2,1 - 3,0) 0x
Satisfăcătoare (1,1 - 2,0) 0x
Negativă (0 - 1,0) 0x