Inglot coduri și cupoane de reducere

2 coduri și cupoane de reducere verificate Inglot - Iulie 2024

__photo
-70%
Reducere
Inglot

Reduceri Inglot de până la - 70% la produsele de make-up

În magazinul online Inglot veți găsi reduceri de până la – 70% la produsele de make-up selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
Gratis
Transport gratuit
Inglot

Transport gratuit la cumpărături de peste 400 Ron

În magazinul online Inglot la comenzi de peste 400 ron beneficiați de livrare gratuită. Reducerea este disponibilă în condițiile specificate chiar de către magazinul în sine, fiind mai accesibile pe paginile magazinului și care se pot modifica continuu.

Detalii reducere


magazin inglot
1

O gamă de culori intense și vibrante

Magazin Inglot are peste 35 de ani de experiență in domeniul cosmeticelor profesionale, Inglot se axează pe o dezvoltare constantă. Este acum unul dintre cei mai importanți producători de produse color cosmetice din lume. Prin combinarea constantă a tehnologiilor știintifice cu nuanțe vibrante, intense și diferite texturi 95% dintre produsele cosmetice si accesoriile pentru machiaj sunt fabricate in propriile lor laboratoare din Polonia. Toate produsele  sunt ecofriendly și netestate pe animale, iar o mare majoritate sunt certificate ca fiind vegane. Inglot online oferă o gamă largă de cosmetice și produse de make-up, skincare și unghii.

shop inglot
2

Produse cosmetice de calitate

Oferta Inglot este împărțită în următoarele categorii:

  • Make-up
  • Skincare
  • Unghii
  • Freedom System
  • Cadouri
  • Noutăți
  • Accesorii

3

Inglot online shop

În aceste categorii veți găsi produse înfrumusețare pentru femei. Fie că aveți nevoie de fond de ten, demachiante și tonere, pudră, blush, iluminator, eyelinere, mascara, ruj, lip gloss, pensete, aplicatoare, eyelashes, aplicator gene, pensule machiaj, toate acestea le puteți cumpăra foarte convenabil doar dacă utilizați cod reducere Inglot. Nu trebuie să vă faceți probleme din privința unghiilor voastre, revoluționara ojă de unghii ce respiră - O2M a fost creată special pentru sănătatea unghiilor - ea nu numai că este la modă și arată bine, dar face unghiile mai sănătoase și, prin urmare, chiar mai frumoase. Freedom System este un sistem unic ce vă permite amestecarea și potrivirea produselor de machiaj, culorilor și texturilor, pentru a vă creea propria paletă de machiaj personalizată, de aproape orice mărime și dimensiune. Paletele din sistemul Freedom se pot gasi in variante de 2, 3, 4, 5, 10, 20, 40 de locuri unde, voi, puteti sa adăugați orice fard doriți astfel putând să vă creați o paleta de farduri unică. Acum puteți cumpăra foarte convenabil doar valorificându-vă voucher Inglot.

voucher inglot

Faceți-vă cumpărăturile pe shop Inglot urmăriți cele mai bune promoții și lăsați-vă inspirați de ingredientele vegane. În cazul  care vă decideți să cumpărați și în funcție dacă in magazinul online sunt reduceri la produsele ce vă interesează, vă rugăm să nu ezitați și vizionați întregul sortiment de produse pentru a găsi exact ceea ce vi se potrivește. Cumpărați acum de pe Inglot shop și veți economisi. Puteți alege produse cosmetice nu numai pentru dumneavoastră , ci și pentru cei dragi. Cu un cadou oferit de pe online Inglot cu siguranță nu veți da greș niciodată. Nu uitați nici de livrare gratuită la cumpărături de minim 400 Ron. Profitați, de ofertă chiar merită! Personalul instruit va fi întotdeauna fericit să vă sfătuiască. Pentru reduceri suplimentare, vă recomandăm, de asemenea să vă înscrieți la newsletter. Urmăriți Inglot sale cumpărăturile voastre vor fi și mai avantajoase. Nu uitați de reduceri speciale și puteți beneficia de discounturi convenabile sau puteți folosi Inglot voucher la cumpărături. 

4

Inglot Black Friday

Black Friday Inglot este perioada optimă de a începe să cumpărați cadourile de Crăciun pentru cei dragi. Așadar nu mai stați pe gânduri și fiți pe fază! La doar câteva distanțe click puteți cumpăra cosmetice și produse make-up la prețuri nemaiîntălnite. Nu mai stați pe gânduri și cumpărați cosmetice, machiaje, oje de unghii mai ieftin. Cumpărați din confortul locuinței. Profitați de Inglot discount.

Reduceri
Lichidări de stoc
Transport gratuit
Black friday
Oferte 1+1
5

Evaluare Inglot

5.0

Evaluare excelentă

Au evaluat în total 1 de clienți
1 __thumbsup Recomandă clienților
0 __thumbsdown nu recomandă clienților
Excelentă (4,1 - 5,0) 1x
Foarte bună (3,1 - 4,0) 0x
Bună (2,1 - 3,0) 0x
Satisfăcătoare (1,1 - 2,0) 0x
Negativă (0 - 1,0) 0x