Horologer coduri și cupoane de reducere

1 cupon de reducere verificat Horologer - Mai 2024

__photo
Gratis
Transport gratuit
Horologer

Transport gratuit pe Horologer.ro

În magazinul online Horologer beneficiați de transport gratuit. Reducerea este disponibilă în condițiile specificate chiar de către magazinul în sine, fiind mai accesibile pe paginile magazinului și care se pot modifica continuu.

Detalii reducere


horologer magazin online
1

Horologer – o gamă variată de ceasuri

Magazin cu ceasuri elvețiene autentice. Distribuitor pentru ceasurile Election în România. Magazin autorizat pentru brandurile Grovana şi Mondaine. Oferta Horologer cuprinde ceasuri de mână sortate pe categorii de unde puteți alege:

  • Ceasuri bărbătești
  • Ceasuri de damă
  • Ceasuri speciale

 

2

Horologer - Reduceri la ceasuri

Pentru cumpărături cât mai convenabile, nu ratați reducerile actuale la ceasuri bărbătești, ceasuri de damă, ceasuri speciale. Puteți opta pentru branduri Cuervo y Sobrinos, Election, Grovana, Mondaine și în acest caz puteți valorifica vouchere de reducere Horologer și veți economisi cumpărând avantajos. Puteți alege ceasul potrivit și în funcție de sillul pe care îl abordați casual, elegant, fashion, sport. În funcție de materialul brățării și curelei puteți opta pentru ceramică, oţel inoxidabil, piele veritabilă, silicon / cauciuc, titaniu. În funcție de mecanism puteți alege automatic sau quartz.

horologer magazin
3

Alte Servicii oferite de Horologer

Revizie generală – Această operațiune presupune demontarea, curățarea şi ungerea fiecărei piese, reasamblarea, reglaj și testarea funcționării ceasului. Igienizarea ceasului – Presupune curățarea prin ultrasunete a carcasei exterioare a ceasului şi a brățării într-o cuvă ce conține o substanță specială. Satinarea / polishare – În timp, ceasurile adună urme de bună purtare pe carcasă, geam sau brățară. Cu un mic tratament, putem elimina zgârieturile superficiale şi îi putem reda strălucirea de altă data.

horologer reduceri

Testare etanșeitatea ceasurilor – Garniturile ceasului își pierd proprietățile odată cu trecerea timpului. Un test de etanșeitate periodic poate preveni un dezastru generat de intrarea în contact cu apa a unui ceas neetanș. Înlocuire curea sau brățară – Avem pe stoc o selecție vastă de curele din piele autentică. Pentru curele atipice sau personalizate, colaborăm cu marochineri pentru a putea reproduce cureaua originală deteriorată. Dacă vă decideți să cumpărați  și în funcție de faptul, dacă în magazinul online sunt reduceri la produsele care vă interesează, vă rugăm să nu ezitați și să vizualizați gama completă a magazinului online pentru a găsi exact ceea ce vi se potrivește.

4

Reduceri Horologer

Reduceri
Lichidări de stoc
Transport gratuit
Black friday
5

Evaluare Horologer

4.7

Evaluare excelentă

Au evaluat în total 10 de clienți
10 __thumbsup Recomandă clienților
0 __thumbsdown nu recomandă clienților
Excelentă (4,1 - 5,0) 10x
Foarte bună (3,1 - 4,0) 0x
Bună (2,1 - 3,0) 0x
Satisfăcătoare (1,1 - 2,0) 0x
Negativă (0 - 1,0) 0x