FoodPanda coduri și cupoane de reducere

1 cupon de reducere verificat FoodPanda - Aprilie 2024

__photo
Ofertă
Reducere
FoodPanda

Comandă online mâncare pe Foodpanda.ro

Comandă cea mai delicioasă mancare online de la cele mai apreciate restaurante din zona ta prin intermediul Foodpanda.

Detalii reducere


foodpanda voucher
1

Foodpanda mâncare online la tine acasă

Foodpanda este un serviciu pentru comenzi de mâncare prezentă pe piața românească din 2013, adusă de incubatorul german Rocket Internet și deținută în prezent de compania Delivery Hero. Este cea mai mare platformă de profil din România, colaborând cu peste 500 de restaurante din peste 10 orașe din țară. Foodpanda livrează  de la cele mai renumite și apreciate restaurante locale precum: McDonald's, Pizza Hut, Presto Pizza, Subway, Taco Bell, Salad Box, Chopstix, Calif, Gargantua , KFC, Uncle John, Taksim, Pep & Pepper,  Burger King,  La Placinet, Condimental, French Bakery, Noodle Pack, Sushi Master, Domino's Pizza. Utilizați Foodpanda voucher și comandați mâncarea preferată chiar mai ieftin.  

2

Comandă mâncare online

Bucurați-vă de cumpărături 100% sigure și rapide, faceți clic pe pagina magazinului  și alegeți mâncarea preferată din gama variată de preparate, unde în acest caz puteți folosi cod reducere Foodpanda și veți economisi cumpărând avantajos. Nu ratați ocazia și alegeți din oferta bogată a magazinului online, care este împărțită în următoarele categorii:

 • Burger & Burrito
 • Cofetarie & Patiserie
 • Chinezeasca
 • Italiana
 • Japoneza
 • Mediteraneana
 • Pizza
 • Vegetariana
 • Vietnameza
 • Fast Food
 • Romaneasca
 • Libaneza
 • Desert
 • Fast Food
 • Pizza

 

cod reducere foodpanda
3

Servicii de calitate

O gamă variată de bucătării vă stau la dispoziție cu doar câteva click-uri. Completați-vă meniul  preferat și în acest caz vă puteți valorifica voucher Foodpanda. Foodpanda oferă posibilitatea de a găsi cele mai bune restaurante direct de pe telefonul mobil, tabletă sau desktop și o echipă de livratori pregatită să vă aducă mâncarea caldă, în cel mai scurt timp. Folosiți cupon Foodpanda și cumpărați avantajos mâncarea preferată la voi acasă sau birou. Nu uitați de coduri Foodpanda! Mai mult decât atât, în cazul în care veți folosi vouchere Foodpanda cumpărăturile voastre vor deveni mai convenabile și veți economisi considerabil. Dacă vă decideți să comandați preparate delicioase și în funcție de faptul, că în restaurantul online este cod Foodpanda la preparatele care vă interesează, vă rugăm să nu ezitați și să vizualizați gama completă a restaurantului online pentru a savura exact ceea ce doriți. Utilizați cod voucher Foodpanda. În oferta sa veți găsi acum chiar și Foodpanda reducere la preparate delicioase.  Așa că nimic nu poate sta în calea cumpărăturilor dumneavoastră. Urmăriți Foodpanda 50 reducere!

cod foodpanda
4

Reducere Foodpanda la preparatele delicioase si atent gătite

Site-ul FoodPanda este foarte prietenos, procesul de comandare a mâncării fiind foarte simplu. Nu trebuie decât să vă găsiți mâncarea favorită iar folosind vouchere foodpanda 2019 Romania și economisiți. Nu știți de unde și ce mâncare să alegeți? Puteti utiliza serviciu relații cu clienți direct de pe canapeaua de acasă. Personalul instruit va fi întotdeauna fericit să vă sfătuiască și să vă bucurați de preparate delicioase livrate prin Foodpanda. În plus dacă veți aplica Foodpanda cod reducere cumpărăturile voastre vor fi și mai avantajoase. Folosiți voucher Foodpanda 2019.

Coduri de reducere
Reduceri
Transport gratuit
Black friday
5

Evaluare Foodpanda

5.0

Evaluare excelentă

Au evaluat în total 1 de clienți
1 __thumbsup Recomandă clienților
0 __thumbsdown nu recomandă clienților
Excelentă (4,1 - 5,0) 1x
Foarte bună (3,1 - 4,0) 0x
Bună (2,1 - 3,0) 0x
Satisfăcătoare (1,1 - 2,0) 0x
Negativă (0 - 1,0) 0x