Casa Rusu coduri și cupoane de reducere

2 coduri și cupoane de reducere verificate Casa Rusu - Aprilie 2024

__photo
-50%
Reducere
Casa Rusu

Reduceri de până la - 50% la mobilier și accesorii pe Casarusu.ro

În magazinul online Casa Rusu veți găsi acum reduceri de până la – 50% la mobilier și accesoriile pentru casă selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
Gratis
Transport gratuit
Casa Rusu

Transport gratuit pentru comenzi cu valoarea de minimum 5000 lei

În magazinul online Casa Rusu pentru comenzi cu valoarea de minimum 5000 lei beneficiati de livrare gratuită . Reducerea este disponibilă în condițiile specificate chiar de către magazinul în sine, fiind mai accesibile pe paginile magazinului și care se pot modifica continuu.

Detalii reducere


voucher casa rusu
1

Casa Rusu mobilier pentru casa ta

Povestea Casa Rusu începe în urmă cu mai bine de 20 de ani. Compania Rus Savitar a făcut primii pași în domeniul mobilierului autohton în 1994, ca retailer. De atunci, Casa Rusu a construit  propriile fabrici, s-a  dat startul producției de serie, devenind astăzi unul dintre cei mai mari producători și dealeri de mobilier din PAL și tapițerii din țară. Linia de producție a fost modernizată în timp, fapt ce a dus la dezvoltarea colecțiilor numeroase de mobilier. Inovația momentului este tehnologia revoluționară de print digital, care presupune imprimarea oricărei poze, indiferent de dimensiune, pe suprafața piesei de mobilier dorite, încurajând realizarea mobilierului ingenios și a decorurilor ieșite din tipare. Casa Rusu este un magazin online de mobilă și articole mobilier pentru casa ta: 

  • Mobilier
  • Mobilier tapițat
  • Canapele fotolii
  • Paturi și noptiere
  • Măsuțe și taburete
  • Colțare de bucătărie
  • Textile pentru casă
  • Decorațiuni pentru casă
  • Electrocasnice incorporabile

2

Reduceri Casa Rusu la mobilier

Casa Rusu  este un magazin online de mobilă și articole mobilier cu o gamă variată de produse  pentru casa ta precum : mobilier, mobilier tapițat, canapele, fotolii, seturi mobilier tapițat , colțare living, colțare de bucătărie, paturi și noptiere, șezlonguri și banchete, măsuțe și taburete toate la prețuri avantajoase.  Urmăriți reduceri Casa Rusu  și veți fi plăcut surprinși de o reducere de până la - 50% la biblioteci,  cuiere, dulapuri, dulapuri pentru depozitarea pantofilor, sistem modular pentru hol, polițe  stejar de cea mai bună calitate.Voucher Casa Rusu poate fi utilizat în cazul în care doriți să cumpărați colțare, paturi tabureți, banchete,  fotolii, banchete tapițate, canapele.

reduceri casa rusu
casa rusu reduceri
3

Folosiți voucher Casa Rusu

Nu ezitați să vizitați promoții Casa Rusu cu  intreaga gamă de mobilier Home & Deco cu următoarele  produse pentru servirea mesei : pahare, tacâmuri, veselă șă alte accesorii, decorațiuni pentru casă cu ceasuri, rame foto, vaze , flori artificiale, obiecte de décor, tablouri lla prețuri accesibile .i reduceri de până la – 70% .Nici textilele de la Casa Rusu  nu lipsesc,  Alege să ai un plus de eleganță si să îți amenajezi casa in stilul tău propriu cu gama de textile pentru casa cu perne , lenjerii de pat și fețe de mese și te vei bucura de promoții Casa Rusu. Dacă vă decideți să cumpărați  și în funcție de faptul, dacă în magazinul online sunt reduceri la produsele care vă interesează, vă rugăm să nu ezitați și să vizualizați gama completă a magazinului online pentru a găsi exact ceea ce vi se potrivește.Penturu ca mobilierul de bucătărie să fie complet oferta Casa Rusu vine cu electrocasnice incorporabile precum cuptoare, hote, plite și chiuvete.

4

Reduceri de Black Friday Casa Rusu

Reduceri
Lichidări de stoc
Black friday

Black Friday Casa Rusu este un eveniment la mare căutare mai ales în mediul online. Cu toții îl așteptăm cu nerăbdare, cea mai mare sărbătoare a reducerilor dn lume. Dacă doriți să vizitați magazinul fizic Casa Rusu  o puteți face fără griji. Veți găsi cu siguranță unul în apropierea dumneavoastră. Vizitați cu încredere Casa Rusu  Timișoara, Casa Rusu  Brasov, Casa Rusu  Sibiu, Casa Rusu București, Casa Rusu  Constanța,  Casa Rusu  Oradea. Veți avea cu siguranță parte de o experiență plăcută și vă veți întoarce cu cumpărăturile dorite sau chiar mai mult. Fie că vă faceți cumpărăturile online sau vizitați personal magazinele Casa Rusu nu veți regreta.Relații cu clienții urmăriți la program Casa Rusu de luni până vineri de la ora 9 până la ora 17.

5

Evaluare Casa Rusu

4.5

Evaluare excelentă

Au evaluat în total 11 de clienți
11 __thumbsup Recomandă clienților
0 __thumbsdown nu recomandă clienților
Excelentă (4,1 - 5,0) 10x
Foarte bună (3,1 - 4,0) 1x
Bună (2,1 - 3,0) 0x
Satisfăcătoare (1,1 - 2,0) 0x
Negativă (0 - 1,0) 0x