Abd Computer Black Friday

3 coduri și cupoane de reducere verificate Abd Computer - Aprilie 2024

__photo
-30%
Reducere
Abd Computer

Reduceri de până la - 30% la laptopuri second hand pe Abdcomputer.ro

În magazinul online ABD Computer veți găsi acum reduceri de până la – 30% la laptopurile second hand selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-40%
Lichidare de stoc
Abd Computer

Lichidare de stoc de până la - 40% la laptopuri SH pe Abdcomputer.ro

În magazinul online ABD Computer veți găsi acum lichidări de stoc de până la – 40% la laptopurile second hand selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
Gratis
Transport gratuit
Abd Computer

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 99 Ron cu TVA și in limita a 10 kg

În magazinul online ABD Computer beneficiați de livrare gratuită pentru comenzi de peste 99 Ron cu TVA și în limită a 10 kg. Reducerea este disponibilă în condițiile specificate chiar de către magazinul în sine, fiind mai accesibile pe paginile magazinului și care se pot modifica continuu.

Detalii reducere


abdcomputer reduceri
1

ABD Computer – produse IT, electrocasnice și echipamente de supraveghere video second hand

Profită de cel mai bun raport calitate-preț la achiziționarea calculatoarelor second hand dintr-un magazin online specializat pe produse IT, electrocasnice si echipamente de supraveghere video sh la preturi excepționale. Vei găsi oferte foarte bune la PC-uri second hand cu licență Windows sau unități centrale și componente aproape noi la prețuri fără concurență. Oferă clienților săi un portofoliu larg de produse pe care prin intermediul codurilor și cupoanelor de reducere le puteți cumpăra avantajos. Produsele sunt împărțite în următoarele categorii:

 • Laptop / Notebook
 • Baterii / Încărcătoare
 • Tablete / Telefoane
 • Calculatoare
 • Monitoare
 • Servere / UPS
 • Componente
 • Printing & Consumabile
 • Supraveghere
 • DVR
 • NVR
 • Camere supraveghere

2

Cu ABD Computer obțineți o mulțime de avantaje și reduceri

Voucherele Abd Computer le puteți folosi pentru achiziționarea echipamentelor IT. Aici veți găsi totul, de la laptop-uri marca Dell, Lenovo, HP la tablete Asus, Lenovo, Samsung de înaltă calitate. Profitați de reduceri la laptop-uri și tablete și puteți cumpăra acum nu numai eficient, ci și la prețuri fără concurență. Prin intermediul magazinului online puteți cumpăra avantajos  monitoare, imprimante, HDD extern, carduri de memorie, stick-uri USB sau smartphone-uri inteligente second hand, dar în stare impecabilă. Beneficiați de reduceri la telefoane și smartphone-uri Lenovo sau Apple, cu care veți obține performanțe excelente la un preț accesibil! În categoria componente veți găsi tot ce aveți nevoie de hard-diskuri, placă de bază, coolere procesor, unități optice, plăci video, procesorare, memorii notebook, până la tastaturi, boxe și multe alte accesorii.

abdcomputer online
reduceri abdcomputer
3

Promoții ABD Computer

Pe ABD Computers profitați de promoțiile disponibile și la gama de electrocasnice! Puteți alege electrocasnice resigilate, foarte ieftin și convenabil, stații de călcat, esspresoare, storcătoare, blendere, mixere, friteuze, minitocătoare. Puteți aplica codurile de reducere și la cumpărarea imprimantelor, copiatoarelor, camerelor de supraveghere, serverelor, monitoarelor, etc. Dacă vă decideți să cumpărați  și în funcție de faptul, dacă în magazinul online sunt reduceri la produsele care vă interesează, vă rugăm să nu ezitați și să vizualizați gama completă a magazinului online pentru a găsi exact ceea ce vi se potrivește. În noiembrie găsiți pe Abd computer black friday prețuri imbatabile.

4

Abd Black Friday

Reduceri
Lichidări de stoc
Transport gratuit
Black friday
5

Evaluare Abd Computer

4.7

Evaluare excelentă

Au evaluat în total 20 de clienți
20 __thumbsup Recomandă clienților
0 __thumbsdown nu recomandă clienților
Excelentă (4,1 - 5,0) 17x
Foarte bună (3,1 - 4,0) 2x
Bună (2,1 - 3,0) 1x
Satisfăcătoare (1,1 - 2,0) 0x
Negativă (0 - 1,0) 0x