220 Volt reduceri și vouchere

1 cupon de reducere verificat 220 Volt - Octombrie 2023

__photo
Gratis
Transport gratuit
220 Volt

Transport gratuit la cumpărături de peste 200 ron

În magazinul online 220volt.ro la cumpărături de peste 200 ron transportul este gratuit. Reducerea este disponibilă în condițiile specificate chiar de către magazinul în sine, fiind mai accesibile pe paginile magazinului și care se pot modifica continuu.

Detalii reducere


reduceri 220volt
1

220volt.ro – electronice de calitate la prețuri avantajoase

Magazin de specialitate220volt oferă o gamă largă de produse din domenii precum electronice, electrocasnice,IT foto, video, televizoare, smartphone, sisteme de navigare, Hi-Fi și produse marca Apple. Pe 220 Volt puteți alege din următoarele categorii de produse:

  • Foto - Video
  • Televizoare
  • Audio
  • IT
  • Electrocasnice
  • Bricolaj / Gradina
  • Telefoane
  • Apple

2

Reduceri 220 Volt la o gamă largă de articole

Profitați de reducerile actuale la televizoare marca Samsung, Sony, LG, Panasonic. De tip LED, LCD, HD Ready, 3D Full HD Smart TV, televizoare care vă vor capta cu imagini incredibile de o calitate excelentă pentru camera de zi și care vă vor aduce o experiență unică. Prin intermediul voucherului 220Volt puteți cumpăra la preț avantajos DVD playere portabile Hyundai echipate cu HDMI și modele Blu-ray LG cu WiFi Direct, receptoare de satelit Zircon, Topfield, camere digitale Sony, sisteme Home Cinema Samsung 3D, GPS Tomtom cu afișaj 3D.

 

promotii 220volt
3

Profitați de reduceri pe 220Volt și veți economisi

Cu siguranță nu puteți rata reducerile la telefoane mobile și tablete. Puteți alege LTE, clasic, dual SIM, cu touchscreen, inteligente, telefoane durabile marca Lenovo, Prestigio, Samsung, Sony. Ce zici, de un Samsung Galaxy S6 Edge, iPhone Apple 5S sau Xperia Z3? Pe 220volt profitați de promoțiile oferite la tablete Asus ZenPad, Huawei, MediaPad, Apple iPad Pro Wifi, la camere foto Nikon Coolpix, Canon, Sony sau Olympus și laptopuri HP, Asus, Lenovo, Acer Aspire cu procesor dual-core,  Apple MacBook de 11 inch cu baterie care durează timp de până la 9 ore. 

cupon 220volt

Prin intermediul cupoanelor de reducere 220volt, puteți cumpăra la reducere și articole de bucătărie: oale, tigăi Tefal, Zwilling, cuțite, recipiente termo.220volt oferă reduceri avantajoase la electrocasnice precum mașini de spălat modele Samsung, Whirlpool, Indesit, Electrolux, dar, de asemenea, și frigidere, cuptoare, aragazuri, cafetiere, aspiratoare, fiare de călcat, roboți de bucătărie și multe alte produse. Oferta 220 volt este într-adevăr una una bogată. Și se poate mândri că este un real specialist în electrice!

4

Profitați de reduceri 220volt

Coduri de reducere
Reduceri
Lichidări de stoc
Transport gratuit
Black friday
Oferte 1+1
Cadou
5

Evaluare 220volt

4.7

Evaluare excelentă

Au evaluat în total 15 de clienți
15 __thumbsup Recomandă clienților
0 __thumbsdown nu recomandă clienților
Excelentă (4,1 - 5,0) 15x
Foarte bună (3,1 - 4,0) 0x
Bună (2,1 - 3,0) 0x
Satisfăcătoare (1,1 - 2,0) 0x
Negativă (0 - 1,0) 0x