MyKids.ro reduceri și vouchere

www.mykids.ro

My Kids este locul în care găsiți o gamă largă de articole și produse pentru prichindei, atât pentru nou-născuți cât și preșcolari. Aici găsiți toate articolele de care aveți nevoie, încă din prima zi de naștere a copilului dumneavoastră: articole de igienă, îmbrăcăminte, încălțăminte, pătuțuri din lemn și de voiaj,mobilier și accesorii pentru camera copilului, cărucioare, etc. unele chiar la reduceri! Ascundeți textul

Transfer în magazin

Despre magazin Mykids.ro

MyKids.ro – o gamă variată pentru copii

MyKids.ro este magazinul unde puteți găsi produse de calitate pentru nou născuți si copii preșcolari. Aici veți găsi toate articolele de care aveți nevoie, încă din prima zi de viață a copilului vostru precum articole de igienă, îmbrăcăminte, încălțăminte, pătuțuri din lemn și de voiaj, saltele diferite modele și mărimi, mobilier ți accesorii pentru camera copilului, cărucioare, premergătoare, jucării, scutece de unică folosință, etc. ale unor mărci consacrate pe piață printre care se numără MyKids.ro, Disney, Puffies, Rolly Toys, Nuk, Pampers, Lascal, Kiddieland, Jumbo, Happy, Graco, Gimini, Espiro, Circle, Chipolino, Cangaroo, Bright Stars, Canpol babies, Bertoni, Bella, Babymoov, etc. Oferta MyKids.ro se împarte în următoarele categorii:

 • Camera Copii Si Bebe
 • Carucioare Copii
 • Scaune Auto Copii
 • Baia Si Igiena Copii
 • Bebe La Plimbare
 • Bebe La Masa
 • Jucarii Bebe Si Copii
 • Siguranta Copilului
 • Confortul Copiilor
 • Sanatatea Copilului
 • Scutece Copii, Adulti
 • Bebe La Botez
 • Cadouri
 • Accesorii Mamici

 

Reduceri articole bebe și jucării 

Pentru a îi ura un bun venit binemeritat bebelușului vostru, mai întâi este necesar să-i pregătiți camera. În oferta MyKids.ro veți găsi toate produsele necesare pentru camera copilului de la saltele de înfășat, pătuțuri din lemn, lenjerii, baldachine, apărătoare, buzunare, protecții pentru saltea, saltele, accesorii cameră, comode și mese de înfășat, componente mobilier, decorațiuni perete, mobilier complet, pătuțuri pliante, țarcuri copii, carusele muzicale, saci de dormit, saltele pliabile, perne și pilote, păturici bebe, perne de înfășat, pătuțuri cu saltea, scăunele pentru copii, etc. Mai mult, în cazul în care veți folosi cupoane de reducere Mykids cumpărăturile voastre vor deveni mai convenabile si veți economisi considerabil. Dacă aveți deja pregătită camera copilului, un alt pas important ar fi achiziționarea unui cărucior, care este indispensabil pentru orice viitoare mămică. În oferta MyKids veți găsi cărucioare gemeni și tripleți, cărucioare copii 2 în 1, cărucioare transformabile, cărucioare copii 3 In 1, cărucioare pentru nou-născuți, cărucioare copii Volkswagen, cărucioare sport,  cărucioare premium, dar și accesorii cărucioare saltea suplimentară cărucioare, saci de iarnă pentru cărucior, umbrelă pentru cărucior și în acest caz puteți valorifica codurile de reducere Mykids.ro și veți economisi cumpărând avantajos. Pentru cumpărături cât mai convenabile, nu ratați reducerile actuale la scaune auto pentru siguranța copilului vostru în timpul călătorilor, puteți alege coș auto pentru nou – născut, scaune auto, înălțătoare auto, dar și accesorii scaune auto. Nu ezitați să vizitați și gama variată de jucării, unde veți găsi chiar și la reducere jucării de exterior, jucării educative, balansoare copii, centre și căsuțe de joacă, jucării de pluș, jucării muzicale, scaune și mese pentru activitate, tobogane, jucării fetițe, accesorii grădiniță și școală. Urmăriți reducerile Mykids.ro la o gamă variată de articole pentru copii!