Pettisimo reduceri și vouchere

www.pettisimo.ro

Pettisimo este un petshop online care oferă clienților săi posibilitatea de a alege din aproape 100 de branduri. În afară de hrana uscată sau umedă dispunem și de hrana dietetică, suplimente alimentare, o gamă largă de accesorii, jucării și produse de îngrijire a animalelor. Urmăriți reducerile la toată gama de produse! Ascundeți textul

Transfer în magazin

Despre magazin Pettisimo

Pettisimo – produse variate pentru animalele voastre de companie

Magazinul online Pettisimo comercializează hrană pentru animalele de companie. În afară de hrana uscată sau umedă și recompense, Pettisimo oferă hrană dietetică, suplimente alimentare, o gamă largă de accesorii, jucării și produse de îngrijire. Numărul sortimentelor crește în continuu. În acest clienți pot alege din aproape 100 de branduri. Produsele sun împărțite pe categorii:

  • Câini
  • Pisici
  • Cai
  • Stăpâni

                                     

  Pettisimo – o gamă variată de produse pentru câini, pisici și cai

Pettisimo are grijă de câini și pisici oferindu-le hrană uscată, antiparazitare externă și internă, hrană umedă, conserve, echipamente, accesorii, diete, hrană specială, zgărzi, lese și hamuri, recompense, delicii, jucării, suplimente alimentare, igienă și îngrijire, salam pentru câini, paste făinoase, sport, antrenament, culcușuri și paturi, pandantive, îmbrăcăminte / fashion. Producători cunoscuți în domeniu oferă hrană pentru prieteni noștri necuvântători Happy Dog, Happy Cat, Gourmet, Felix,  Royal Canin, Josera, Acana, Fit Active, Eukanuba, Dog Chow, Profine. Pettisimo nu a uitat nici de cai cărora le oferă hrană uscată și recompense delicioase de la Happy Horse, dar și suplimente alimentare de la Foran. Mai mult decât atât, în cazul în care veți folosi codurile și cupoanele de reducere Pettisimo, cumpărăturile voastre vor deveni și mai convenabile și veți economisi considerabil. Nu ezitați să vizualizați și gama de produse de îngrijire precum șampoane și loțiuni pentru un scăldat reușit.  Doriți ca animăluțele voastre să fie la modă? Puteți alege din categoria de fashion haine pentru câini în diferite dimensiuni, modele și culori. Nu ratați promoțiile și alegeți din gama variată de modele exact ce aveți nevoie pentru pritenii voștri patrupezi.

 

Pettisimo – nu a uitat nici de stăpâni

În oferta Pettisimo veți găsi și o categorie specială destinată stăpânilor animalelor de companie. Urmăriți promoțiile și ofertele Petisimo și puteți alege tricouri, hanorace, pantaloni, brelocuri, medalioane, și un sortiment variat de tricouri Pettisimo, acum chiar și la reducere. Nu ocoliți nici rubrica de sfaturi utile unde veți găsi articole interesante cum să îngrijiți în mod corect și bine prietenii voștri necuvântători. Dacă vă decideți să cumpărați  și în funcție de faptul, dacă în magazinul online sunt reduceri la produsele care vă interesează, vă rugăm să nu ezitați și să vizualizați gama completă a magazinului online pentru a găsi exact ceea ce vi se potrivește.

 

Produse la ofertă

Profitați de reducerile oferite la produsele aflate la ofertă și cumpărați hrană pentru animalele voastre de companie mai ieftin. Prin intermediul voucherelor de reducere puteți alege o mulțime de produse le prețuri foarte bune. Nu ezitați și folosiți coduri și cupoane de reducere astfel veți economisi, cumpărând foarte avantajos hrană pentru câini și pisici și o mulțime de accesorii și jucării pentru amicii voștri patrupezi. 

Cupoane expirate

30. 6. 2017

Transport gratuit la cumpărături de peste 199 ron

În magazinul online Pettisimo.ro la cumpărături de peste 199 ron transportul este gratuit.

În magazinul online Pettisimo.ro la cumpărături de peste 199 ron transportul este gratuit. Ascundeți textul