PENTRU-PAT.RO reduceri și vouchere

www.pentru-pat.ro

Pentru-pat.ro oferă o gamă diversificată de modele de lenjerie de pat pentru a transforma casa dumneavoastră într-o adevărată oază de linişte şi relaxare. Pe langă design-ul inedit, lenjeriile de pat sunt foarte versatile şi se potrivesc oricărui model de pat. Culorile sunt vii şi rezistă la spalări îndelungate. Se pot curaţa foarte usor, la maşină automată. Urmăriți reducerile și alegeți-vă modele frumoase. Ascundeți textul

Transfer în magazin

Despre magazin Pentru Pat.ro

Pentru-pat.ro - magazin de lenjerii de pat

Magazinul online Pentru-Pat.ro este specializat în vânzarea lenjerie de pat pentru adulți și copii. Aici veți găsi lenjerii de pat cu diferite motive din materiale, cum ar fi bumbac, bumbac satinat, modele 3D, uni 2 culori, damasc, jaquard, bambus. Noutatea cu siguranță este lenjeria de bambus 100%, care se adaptează într-un mod excelent la temperatura corporala în timpul somnului. Astfel, şi cei care de regulă preferă lenjeriile călduroase, dar şi cei care adoră să doarmă într-un pat mai lejer şi răcoros vor adora aceste produse. În ofertă veți găsi și pilote, perne de înaltă calitate... Profitați de coduri și cupoane de reducere Pentru-Pat.ro și puteți alege din următoarele categorii de produse:

  • Lenjerii de pat
  • Perne
  • Pilote
  • Cuverturi
  • Huse

Magazinul online oferă produse specializate din categoriile: lenjerie de pat pentru copii, lenjerie de pat pentru o persoană, set pilota + 2 perne cadou, lenjerie de pat creponată, etc. Căutați lenjerii de pat din bumbac, satin, damasc, flanel sau viscoză? Pentru pat single sau matrimonial? Pentru-Pat.ro  cu siguranță este alegerea corectă. Pe lângă designul inedit, lenjeriile sunt foarte versatile și se potrivesc oricărui model de pat, întrucât au dimensiuni mari. Culorile sunt vii și rezistă la spălări îndelungate. Se pot curata foarte ușor, la mașină automată, respectând instrucțiunile ce vi le punem la dispoziție. Dați frâu liber imaginației si alegeți-va cele mai frumoase modele, de lenjerii de pat, ce cu siguranță vă vor încânta privirea și vă vor răsfăța somnul.  În plus magazinul online a pregătit reduceri avantajoase la lenjeriile de pat pentru a vă permite să le cumpărați la  prețuri de neegalat.

 

Cupoane de reduceri avantajoase Pentru -Pat.ro

Pentru-Pat.ro înseamnă și coduri de reducere la pilote și perne de înaltă calitate, care vă vor asigura un somn sănătos și confortabil. Pilotele sunt fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate, ecologice, anti-alergenice. Atunci când vă alegeți pilota trebuie să vă gândiți, în primul rând, cât de groasă vreți să fie. Dacă temperatura din casă este una foarte ridicată sau dacă vă place senzația de răcoare noaptea, optați pentru o pilotă mai subțire. Din contră, dacă sunteți o persoană friguroasă, alegeți o pilotă groasă, umplută cu materiale naturale. Pentru-Pat.ro oferă și o secțiune dedicată copiilor . Cei mici sunt fascinați de culorile puternice și de personaje de desene animate, așa că cea mai potrivită alegere ar fi aceasta. Profitați de reduceri la gama de lenjerie de pat pentru copii si puteți cumpăra lenjerie de pat pentru copii din materiale confortabile si de calitate cu motive viu colorate , pe care copiii voștri o vor adora. Nu ratați reducerile și cumpărați avantajos. Dacă vă decideți să cumpărați  și în funcție de faptul, dacă în magazinul online sunt reduceri la produsele care vă interesează, vă rugăm să nu ezitați și să vizualizați gama completă a magazinului online pentru a găsi exact ceea ce vi se potrivește.

Cupoane expirate

30. 6. 2017

Transport gratuit la cumpărarea a minim 2 lenjerii

În magazinul online… Detalii reducere

În magazinul online Pentru-pat.ro la cumpărarea a minim 2 lenjerii de pat beneficiați de transport gratuit. Ascundeți textul