Casa Rusu reduceri și vouchere

www.mobilacasarusu.ro

Casa Rusu este un magazin online de mobilă și accesorii pentru casă. Doriți să vă renovați bucătăria, atunci nu ratați reducerile la scaune, mese, garnituri, sau poate doriți să schimbați mobilierul din camera copilului, atunci nu ezitați să urmăriți reducerile la gama de mobilier pentru tineret. Magazinul vă vine în întâmpinare cu o ofertă largă de dormitoare moderne dar și foarte multe accesorii la reducere. Ascundeți textul

Transfer în magazin

Coduri și cupoane de reducere asemănătoare

Despre magazin Casa Rusu

Casa Rusu – mobilă modernă și cu stil pe gustul vostru

Casa Rusu este locul în care găsești mobilier și decorațiuni pentru amenajarea bucătăriei, livingului, dormitorului, holului – a întregului cămin. Gama de produse include mobilier din pal, mic mobilier, sisteme modulare, tapițerie sau decorațiuni în stil clasic și modern. Oferă mobilier și decorațiuni interioare pentru a crea acasă un ambient primitor și prietenos. Pentru a vă alege mai ușor și rapid un produse, acestea sunt sortate pe categorii:

 • Bucătarii
 • Dormitoare
 • Camere zi
 • Mic mobilier
 • Camere tineret
 • Mobilier tapițat
 • Home & Deco
 • Saltele
 • Promoții speciale
 • Electrocasnice
 • Mobilier printat

Dacă doriți să vă completați camera de zi cu mobilă nouă, acum o puteți face. Urmăriți reducerile la mobilier pentru living și canapele. Casa Rusu oferă sistemele modulare cu un design deosebit, modele clasice din lemn, simple, moderne, combinația alb/negru, wenge și violet a căror avantaj este versatilitatea și mulțumită reducerilor le puteți cumpără la un preț favorabil. Puteți achiziționa colecțiile de mobilă Infinity, Atena, Galaxy, Geneva... Din categoria Mobilierului tapițat puteți alege din meniu: canapele, colțare, colțare de bucătărie, paturi tapițate, banchete, șezlonguri... Profitați de reduceri la mic mobilier: cuiere, birouri, mese, scaune, măsuțe, comode, etajere, toate acestea le puteți cumpăra avantajos, mai ales dacă folosiți codurile și cupoanele de reduceri Casa Rusu, cu siguranță cumpărăturile dumneavoastră vor deveni și mai plăcute.

 

Casa Rusu –  înseamnă mobilier de calitate

Casa Rusu înseamnă și mobilier modern și elegant, care îndeplinește parametrii unui spațiu funcțional. Profitați de reducere la mobilierul de bucătărie, iar acum îl puteți avea la un preț imbatabil. Sisteme Nova, Celia, Alegra, Ara, Morena, Tora... Casa Rusu nu a făcut abstracție nici de la importanța odihnei și a somnului, oferind paturi comode și spațioase. Puteți alege din colecția de dormitoare oferite de Casa Rusu dormitorul Paris, dormitorul Dante, Ovidiu, Mars, Iulia, Hera, Nero, Parma, unele chiar la reducere. Mobilă Casa Rusu înseamnă și coduri de reducere la Amenajări mobilier dormitor, camere tineret, dulapuri,  biblioteci, articole home&deco etc ... Nu ratați cele mai tentante reduceri, coduri și cupoane de reducere pe care le puteți utiliza la cumpărături in magazinul online Casa Rusu. Folosiți voucherul Casa Rusu și puteți cumpăra mobilă mai ieftin!

 

Casa Rusu – o mulțime de articole home&deco

Prin intermediul voucherului Casa Rusu puteți cumpăra mai ieftin și obiecte de decor precum pahare și carafe, tacâmuri, veselă, ceasuri, rame foto, vaze, flori artificiale, obiecte de decor, tablouri, perne, lenjerii de pat, fețe de masă. Este de ajuns să urmăriți ofertele și reducerile Casa Rusu și să optați pentru obiectele care se potrivesc cu restul locuinței. De asemenea în această categorie veți găsi și electrocasnice incorporabile precum cuptoare, hote, plite, chiuvete precum și diferite pachete. Este de ajuns să urmăriți ofertele Casa Rusu! Dacă vă decideți să cumpărați  și în funcție de faptul, dacă în magazinul online sunt reduceri la produsele care vă interesează, vă rugăm să nu ezitați și să vizualizați gama completă a magazinului online pentru a găsi exact ceea ce vi se potrivește.