Hippo Land Black Friday

4 coduri și cupoane de reducere verificate Hippo Land - Martie 2024

__photo
-34%
Reducere
Hippo Land

Reduceri de până la - 34% la gama pentru copii Chipolino pe Hippo Land

În magazinul online Hippo Land veți găsi acum reduceri de până la – 34% la gama pentru copii Chipolino selectată, aflată la promoție.

Detalii reducere
-40%
Reducere
Hippo Land

Promoții de până la - 40% la articole bebe pe Hippo Land

În magazinul online Hippo Land veți găsi reduceri de până la – 40% la articole bebe selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-50%
Reducere
Hippo Land

Promoții de până la - 50% la jucăriile selectate pe Hippo Land

În magazinul online Hippo Land veți găsi reduceri de până la – 50% la jucăriile selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
Gratis
Transport gratuit
Hippo Land

Transport gratuit la cumpărături de peste 300 ron

În magazinul online Hippo Land la cumpărături de minim 300 ron beneficiați de transport gratuit. Reducerea este disponibilă în condițiile specificate chiar de către magazinul în sine, fiind mai accesibile pe paginile magazinului și care se pot modifica continuu.

Detalii reducere


online hippoland
1

Lumea copilăriei creative

Hippoland magazin online comercializează articole destinate bebelușilor și copiilor cu vârsta de până la 12 ani. Puteți alege jucării pentru fetițe și băieți, jucării bebeluși jucării de pluș, jucării interactive, jucării de construcție, jucării artă și creație, jucării de vacanță, figurine, puzzle, articole școală și grădiniță. Magazinul online se adresează copiilor și părinților  oferindu-le o gamă completă de produse la cele mai bune prețuri și branduri consacrate de jucării: Lego, Hasbro, Mattel, Giochi Preziosi, IMC Toys, Clementoni, Playmates, Rastar, Maisto, etc iar părinții pot alege din multitudinea de produse destinate bebelușilor: Avent, Nuk, Tommee Tipee, Playgro, Canpol, Chipolino, Lorelli, Kikka Boo etc  Bucurați-vă de Black Friday Hippoland și puteți să vă alegeți din următoarele categorii de produse:
•    Jucării
•    Articole bebeluși
•    Jucării de exterior
•    Alimentație și igienă
•    Școală și grădiniță
 

2

Lumea celor mici

Aici părinții pot găsi articole de calitate pentru bebeluși: cărucioare de copii, scaune de masa, țarcuri si pătuțuri copii, scaune auto, leagăne electrice bebeluși, suzete, biberoane si jucarii bebeluși. Pentru micutii activi care preferă să se joace in aer liber veți găsi masinute electrice, triciclete, biciclete si trotinete copii, tobogane, balansoare, mingi si articole sportive, jucarii oferă pentru băiețeii jocul popularul LEGO Ninjago, seturi de figurine Harry Potter sau Tableta Noriel Pad, iar fetițelor păpușele cu accesorii Sparkle Girls, Cry babies sau seturi Color Chic. Folosiți cod reducere și puteți cumpăra mai ieftin pentru copii dumneavoastră și puzzle-uri clasice sau 3D cu personaje din desene animate sau jocuri educative, dar și jocurile de societate  precum Master Chef, Trompinelo sau clasicele Nu te supără frate și Comoara lui Piticot, la care puteți să vă alăturați și voi adulții.

promoții hippoland
voucher hippoland
3

Avantaje online

Dacă vă decideți să cumpărați  și în funcție de faptul, dacă în magazinul de jucării sunt oferte la produsele care vă interesează, vă rugăm să nu ezitați și să vizualizați gama completă a magazinului online pentru a găsi exact ceea ce vi se potrivește. Daca ați primit un produs defect, mărimea greșită sau produsul greșit aveți la dispoziție 14 de zile pentru a returna prodsul. Când cumpărați peste o anumită sumă, primiți și transport gratuit la domiciliu. În plus dacă vă abonați la newsletter o să beneficiați și de mai multe promoții sau reduceri la jucării. Crearea unui cont este un avantaj. Așa că nimic nu poate sta în calea cumpărăturilor dumneavoastră.

4

Hippoland Black Friday

Coduri de reducere
Reduceri
Lichidări de stoc
Transport gratuit
Black friday

 În cazul în care doriți să faceți cumpărăturile mai ieftin, există încă o opțiune. Black Friday Hippoland aduce cu sine oferte atractive. Este momentul mult așteptat când explodează prețurile atunci cand prețurile pot atinge pragul de până la - 70% la jucării. Vă recomandăm cu siguranță să vizitați secțiunea cunoscuță de reduceri și veți cumpăra și mai ieftin decât de obicei.

5

Evaluare Hippoland

5.0

Evaluare excelentă

Au evaluat în total 1 de clienți
1 __thumbsup Recomandă clienților
0 __thumbsdown nu recomandă clienților
Excelentă (4,1 - 5,0) 1x
Foarte bună (3,1 - 4,0) 0x
Bună (2,1 - 3,0) 0x
Satisfăcătoare (1,1 - 2,0) 0x
Negativă (0 - 1,0) 0x