Drimus Black Friday

4 coduri și cupoane de reducere verificate Drimus - Aprilie 2024

__photo
-10%
Reducere
Drimus

Reduceri de până la - 10% la seturi de mese cu scaune pe Drimus.ro

În magazinul online Drimus veți găsi acum reduceri de până la – 10% la seturile de mese cu scaune selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-10%
Reducere
Drimus

Reduceri de până la - 10% la saltele pe Drimus.ro

În magazinul online Drimus veți găsi acum reduceri de până la – 10% la saltelele selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-20%
Lichidare de stoc
Drimus

Lichidări se stoc de până la - 20% la produsele selectate pe Drimus.ro

În magazinul online Drimus veți găsi acum reduceri de până la – 20% la produsele selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
Gratis
Transport gratuit
Drimus

Livrare gratuită pentru comenzile de peste 500 lei pentru București

În magazinul online Drimus pentru comenzile de peste 500 lei pentru București beneficiati de transport gratuit. Reducerea este disponibilă în condițiile specificate chiar de către magazinul în sine, fiind mai accesibile pe paginile magazinului și care se pot modifica continuu.

Detalii reducere


drimus online
1

Drimus- în fiecare zi un nou mod de inspirație

În magazinul online Drimus.ro veți găsi aproape tot ce aveți nevoie pentru o locuința frumoasă. Fie că aveți nevoie pentru apartament sau casă puteți cumpăra mobilier nou sau puteți înlocui piesele de mobilier vechi cu unele noi, puteți decora pereții cu tapet și puteți face din bucătărie  si alte încăperi un spațiu confortabil, tot ce aveți nevoie veți găsi la Drimus.ro iar prin intermediul cupoanelor si codurilor de reduceri cumpărăturile voastre vor deveni mai convenabile. Este de ajuns să vizualizați gama de produse oferită de Drimus, iar coșul dumneavoastră de cumpărături nu va rămâne gol. Prin urmare, puteți alege din următoarele categorii:

  • Saltele
  • Textile
  • Mobilier
  • Iluminat
  • Scaune
  • Somiere
  • Mese

2

Cu produsele Drimus vă veți simți cu adevărat acasă

În oferta magazinului online veți găsi mobilier dormitor, mobilier living, mobilier birou, mobilier bucătărie, mobilier hol, mobilier pentru copii, dar, de asemenea și mobilier HORECA. Puteți alege diferite tipuri de mese și măsuțe, din lemn, din sticlă, extensibile, pliante, diferite scaune precum scaune birou, scaune vizitator, scaune profesionale, scaune birou copii, scaune bar, scaune directoriale, dar și diverse surse de iluminat precum bec led, spot led, proiector led, lămpi led, panou led, lustre . Acestea se pot găsi în varianta clasică sau în varianta modernă. Atunci când doriți să cumpărați lămpi nu uitați să urmăriți și reducerile avantajoase.

drimus reduceri

Pentru a face un spațiu intim din încăperile casei, decorațiunile interioare și accesoriile pentru casă sunt cele potrivite și le veți găsi la Drimus black friday. Puteți alege diverse comode TV, măsuțe pentru cafea, lămpi, tapete, scaune, noptiere....Înfrumusețați-vă  spațiul și bucurați-vă de reduceri la decorațiuni interioare și accesorii pentru casă pe care le oferă magazinul. Puteți utiliza cupoane de reduceri interesante la lenjeriile de pat, perne, pilote, protecții saltele. Nu ezitați să cumpărați produse de înaltă calitate, cu care vă veți înfrumuseța casa. Iar pentru un somn liniștit și comfortabil, vă vine in întâmpinare cu saltele de mai multe tipuri ieftine, ortopedice, superortopedice, speciale, memory, acum le puteți avea la super preț, doar dacă folosiți cupoanele și codurile de reducere. Voucherele de reducere le puteți utiliza și în cazul lenjeriilor de pat de unde puteți alege lenjerii de pat de 1 persoană, lenjerii de pat de 2 persoane, lenjerie de pat matrimonială, creponată sau renforce.  

3

Drimus – o camera de vis pentru copii

Prin intermediul Drimus black friday puteți alege mai ieftin mobilier pentru camera copiilor voștri. De la birouri, scaune, dulăpioare pe roți cu sertare, taburete la paturi pentru copii simple, etajate, cu sertar, cu tobogan, cu castel, în formă de mașină sau cu prințese, colorate sau într-o culoare.  Nu ezitați și urmăriți cele mai tentante oferte si promoții, chiar merită! Dacă vă decideți să cumpărați  și în funcție de faptul, dacă în magazinul online sunt reduceri la produsele care vă interesează, vă rugăm să nu ezitați și să vizualizați gama completă a magazinului online pentru a găsi exact ceea ce vi se potrivește.

drimus magazin online
4

Reduceri Drimus

Reduceri
Lichidări de stoc
Transport gratuit
Black friday
5

Evaluare Drimus

4.6

Evaluare excelentă

Au evaluat în total 11 de clienți
11 __thumbsup Recomandă clienților
0 __thumbsdown nu recomandă clienților
Excelentă (4,1 - 5,0) 10x
Foarte bună (3,1 - 4,0) 1x
Bună (2,1 - 3,0) 0x
Satisfăcătoare (1,1 - 2,0) 0x
Negativă (0 - 1,0) 0x