Dolce Monti reduceri și vouchere

www.dolcemonti.ro

Dolce Monti este un magazin online dedicat femeilor. Doamnele își pot alege rochii de zi, rochii e seară, rochii de vară, bluze de vară, costume de baie din două piese, costume de baie întregi, ținute de plajă, lenjerie intimă, lenjerie erotică, lenjerie de noapte. Doriți să impresionați printr-o ținută sexy? Atunci cu siguranță pe Dolce Monti veți găsi tot ce aveți nevoie, doar urmăriți reducerile! Ascundeți textul

Transfer în magazin

Despre magazin Dolce Monti

Dolce Monti - lenjerie intimă de calitate

Dolce Monti este un magazin online de lenjerie intimă pentru femei îndrăznețe stăpâne pe sine,  cărora le place să-și răsfețe trupul cu o lenjerie intimă deosebită sau un corset frumos. În oferta sa veți găsi și rochii de zi, de seară, dar și o mulțime de accesorii. Puteți alege din următoarele categorii:

  • Rochii
  • Costume de baie
  • Lenjerie intimă
  • Lenjerie erotică
  • Lenjerie de noapte
  • Accesorii

 

Dolce Monti – reduceri la rochii, lenjerie intimă și costume de baie

Nu ratați promoțiile actuale la rochii de seară, rochii de zi, rochii de vară, bluze de vară, ținute de vară, costume de baie din două piese, costume de baie întregi, costume de baie XL-4XL, ținute de plajă, lenjerie intimă, chiloți, sutiene, halate, lenjerie erotică, rochii sexy, catsuit / bodystocking, body-uri și topuri, portjartiere, corsete, seturi și compleuri, costume erotice, latex & vinil, dresuri,   neglijeuri, pijamale, cămăși de noapte. Mai mult decât atât, în cazul în care veți urmări promoțiile Dolce Monti, cumpărăturile voastre vor deveni mai convenabile și veți economisi considerabil. Puteți folosi voucher Dolce Monti și la cumpărarea accesoriilor precum plasturi pentru sâni, măști, hamuri, chokere, mănuși. Vă pregătiți de un eveniment important, precum o nuntă sau o petrecere a firmei? Pe Dolce Monti veți găsi rochii de seară lungi sau scurte după preferințe acum chiar și cu o reducere de – 60%. Foarte tentante pot fii și promoțiile la rochii de zi unde puteți alege rochii sport pe care la puteți asorta cu teniși, dar și rochii vaporoase de vară.  Dacă vă pregătiți de plajă și încă nu aveți un costum de baie pe Dolce Monti veți găsi costume de  baie formate din două piese sau întregi, dar și ținute de plajă.

 

Dolce Monti - lenjerie intimă erotică

În cazul în care doriți să vă impresionați iubitul cu o lenjerie intimă deosebită atunci categoria de Lenjerie erotică s-ar pute să vă intereseze. Aici veți găsi portjartiere din dantelă, uniforme de sexy școlăriță, costum de asistentă,  body din latex, dar și lenjerie intimă sexy din dantelă.  Mai mult decât atât, în cazul în care veți folosi voucher de reducere Dolce Monti cumpărăturile voastre vor deveni mai convenabile și veți economisi considerabil. Dacă vă decideți să cumpărați  și în funcție de faptul, dacă în magazinul online sunt reduceri la produsele care vă interesează, vă rugăm să nu ezitați și să vizualizați gama completă a magazinului online pentru a găsi exact ceea ce vi se potrivește.

Cupoane expirate

30. 11. 2017

Reduceri de până la - 60% la lenjerie intimă pe Dolce Monti

În magazinul online… Detalii reducere

În magazinul online Dolcemonti.ro veți găsi acum reduceri de până la –60% la lenjeria intimă selectată, aflată la promoție. Ascundeți textul