BOOKS EXPRESS reduceri și vouchere

www.books-express.ro

Books Express este librăria online care vă ajută să găsiți cele mai potrivite cărți pentru dezvoltarea profesiei și pasiunilor dumneavoastră. Biblioteca virtuală vă oferă cărți în limbile engleză, germană, spaniolă, și multe cadouri originale și jucării educative.Pe rafturile librăriei online veți găsi loc de cărți de specialitate. Urmăriți reducerile și relaxați-vă cu o ceașcă de ceai și o carte bună. Ascundeți textul

Transfer în magazin

Despre magazin Books Express

Books Express – librarul tău personal

În cazul în care căutați cărți pentru copii sau adulți la prețuri avantajoase, atunci librăria online Books Express este locul potrivit. Profitați de reduceri și cumpărați cărți grozave la prețuri convenabile. Pe rafturile librăriei online își găsesc loc cărți de specialitate, medicină, ficțiune, business, și nu numai. Puteți căuta și după categorii:

 • Ficțiune
 • Business
 • Medicină
 • Lifestyle
 • Copii și adolescenți
 • Biografii
 • Artă, arhitectură şi design
 • Calculatoare și IT
 • Științe
 • Tehnologie și inginerie
 • Papetărie, jocuri, reviste

 

Books Express – o gamă bogată de cărți

Fiecare are posibilitatea să-și găsească cartea potrivită pentru el sau pentru a o oferi drept cadou cuiva apropiat. Profitați de ocazie și cumpărați la prețuri avantajoase cărți pentru propria colecție. Pentru pasionații de citit în ofertă veți găsi o gamă largă de cărți din diferite domenii precum ficțiune: aventură, comics și romane grafice, fantasy, ficțiune clasică, ficțiune contemporană, ficțiune erotică, ficțiune istorică, ficțiune spirituală, horror şi fantome, romane de dragoste, romane polițiste, saga science fiction, thriller & suspans; business: afaceri și management, antreprenoriat, dezvoltarea carierei, economie, finanțe și contabilitate, legislație și drept, management, studii industriale, vânzări și marketing; Medicină: alte specialități medicale, asistență medicală, discipline chirurgicale, generalități, medicină alternativă, medicină internă, medicină preclinică, medicină veterinară, referințe medicale, stomatologie; Lifestyle: animale de companie, casa și grădină, colecții și antichități, dezvoltare personală, familia şi sănătatea, fashion și stil personal, gastronomie, grădinărit, handmade, produse diverse, spiritualitate, sport si recreere, transport, umor, vacanţă şi călătorii. Mai mult decât atât, în cazul în care veți folosi codurile și cupoanele de reducere Booksesxpress.ro cumpărăturile voastre vor deveni mai convenabile și veți economisi considerabil. Pentru cumpărături cât mai convenabile, nu ratați reducerile actuale la cărți pentru copii după vârstă: sub 2 ani, între 3-5 ani, între 6-8 ani, între 9-11 ani pentru adolescenți sau puteți alege în funcíe de categorie: dezvoltare personală, ddicționare, fficțiune, ilustrate și interactive, mmaterial educațional, non ficțiune, parenting, poezie. Pasionații de artă își vor găsi o mulțime de cărți din domeniul artei, arhitecturii, designului, din următoarele categorii: albume de artă, arhitectură, artă, cinema, televiziune şi radio, dans şi artele spectacolului, design comercial, fotografie, istoria artei, manuale de artă, muzică, teatru. Pentru pasionații tehnologiei IT de ultimă generație există o categorie specială de cărți din acest domeniu: aplicaţii de afaceri, baze de date, certificări IT, dezvoltare software, echipament de calcul, generalități, informatică, reţele de calculatoare, securitatea calculatoarelor, sisteme de operare, software digital media, stil de viaţă digital unde de asemena puteți folosi vouchere Books Express. O altă categorie unde veți găsi cărți intersante este categoria de tehnologie și inginerie: agricultură, alte tehnologii, chimie industrial, electronică şi comunicaţii, inginerie biochimică, inginerie civilă, inginerie energetică, inginerie mecanică, tehnologia transporturilor, tehnologie, știinţa mediulu. În librăia online Books Express veți găsi și produse de papetărie, jocuri, reviste, calendare, hărți, carduri, partiture, postere, planșe.

Dacă vă decideți să cumpărați  și în funcție de faptul, dacă în magazinul online sunt reduceri la produsele care vă interesează, vă rugăm să nu ezitați și să vizualizați gama completă a magazinului online pentru a găsi exact ceea ce vi se potrivește.