Profilul companiei

PACHET PLUS s.r.l. este o agentie de marketing, care aduce clienților săi din Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria și România soluții eficiente și noi concepte în publicitate și marketing, concentrându-se, în primul rând, pe piață cupoanelor de reducere.

În 2016, am început un proiect axat pe marketing și comunicarea offline prin rețeaua PACHET PLUS, am creat un instrument de marketing unic, orientat spre abordarea cumpărătorilor online. Pentru magazine noastre online partenere îm cadrul acestui proiect, am creat un concept nou de marketing afiliat,care le permite acestora, să ofere clienților săi o valoare adăugată.

Ne bazăm pe experiența dobândită de-a lungul anilor în crearea de concepte de marketing și proiecte strategice în domeniul publicității și marketingului, suntem capabili de a garanta servicii de calitate, dar, de asemenea, aducem soluții creative și eficiente.

Deviza noastră

Pentru a avea succes în mediul turbulent și competitiv din ziua de astăzi, este necesară o abordare creativă și utilizarea tuturor canalelor de vânzări disponibile și eficiente pentru a crea noi oportunități pe piață.