Acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal pentru a trimite materiale individuale de marketing

Bifând caseta de selectare "Acceptul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, acordați consimțământul dvs. în conformitate cu legea pentru prelucrarea datelor personale și Regulamentul Parlamentului European și al Consiliului 2016/679 (GDPR) oferiți către PACHET PLUS s.r.l. consimțământul dvs. voluntar și liber la prelucrarea datelor în condițiile enumerate mai jos, și anume datelor cu caracter personal, pe care le-ați furnizat în formularul de înregistrare.

De ce avem nevoie de consimțământul dvs. pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?

Având în vedere, că dorim sa Vă informăm despre noutățile serviciilor noastre mai des decăt o dată pe săptămână, și deasemenea dorim să Vă prezentăm ofertele colaboratorilor noștri despre care credem că ați fi interesați, avem nevoie de consimtământul vostru.

Cu ce scop prelucrăm datele voastre personale?

Noi procesăm datele dvs. personale doar în măsura, în scopul si permisiunea enumerate aici:

 

Scopul

Măsura informațiilor prelucrate

Permisiunea

Trimiterea de nouătăți și oferte de reducere de la societatea noastră și societăți colaboratoare cu noi

Adresa de email

Acordul cu prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Dezvăluirea acestor date personale din partea dvs. este în întregime voluntară, în orice caz, nu vă putem trimite știri și oferte fără introducerea acestora.

Cât timp procesăm informațiile dvs. personale?

Noi procesăm datele dvs. personale numai atâta timp cât trebuie să îndeplinim scopul pentru care informațiile dvs. personale au fost colectate. Durata maximă a procesării informațiilor dvs. personale este de zece ani de la data obținerii datelor dvs. Acest lucru nu vă va împiedica să cereți oricănd să ștergem informațiile dvs. personale.

Cui transferăm informațiile dvs. personale?

Nu putem oferi toate serviciile noastre prin mijloace proprii. De aceea specificăm aici prezentăm categoriile de posibili destinatari împreună cu posibile motive de transfer al informațiilor:

 

Destinatarul

Motivul accesării

Persoana răspunzătoare de administrarea paginii noastre de internet și a programelor (sisteme PC)

În prezent, folosim un furnizor de soluții software care din poziția de persoană împuternicită de operator administrează site-ul nostru web și funcționarea sistemelor informatice

Persoana care administrează sistemul de rezervări

În prezent, folosim un furnizor de sistem de rezervare care din poziția de persoană împuternicită de operator gestionează sistemul nostru de rezervare

Persoana care administrează sistemul nostru CRM

În prezent, folosim un sistem CRM care este administrat de o terță parte

 

Am dori să vă informăm, că vom respecta întotdeauna dreptul dvs. de a obține informații despre cui, când și în ce scop au fost transferate datele dvs. personale.

Drepturile persoanei vizată

 

Actualizat în: 22.5.2018