V-ați săturat de agitația dinaintea Crăciunului? Profitați de Black Friday

black friday

Ați observat și voi faptul că, magia Crăciunului de altădată s-a cam pierdut în ultimii ani? Cu toții alergăm după cadouri sub bradul de Crăciun fără să luăm în considerare suma pe care o cheltuim deseori inutil. Vă vom sfătui cum să cumpărați fără stres inutil.

 

Adventul nici nu a început și știm deja că se apropie ceva. Este suficient să privim în jur. Decorațiunile de Crăciun strălucesc deja în magazine, iar numărul oamenilor din mall-uri au crescut semnificativ. Atât reclamele cât și comercianții ne-au manipulat cu succes mințile, ceea ce ne face adesea să simțim că dacă nu punem sub bradul de Crăciun un munte de cadouri, nu lustruim întregul apartament sau nu coacem cel puțin șapte feluri de fursecuri, pur și simplu misiunea noastră a eșuat. Dar Crăciunul este cu adevărat despre asta?

 

Cadouri da, stres nu

Deși trăim timpurile în care ne cumpărăm tot ce avem nevoie de-a lungul anului, cadourile pur și simplu fac parte din farmecul Crăciunului. Dar oare trebuie să fie atât de multe și să cheltuim o mulțime de bani pe ele? Vă vom sfătui despre cum să cumpărați tot ce aveți nevoie pentru Crăciun, fără a cheltui mulți bani. Cu toate acestea, pentru a evita agitația din acea perioadă a anului, ar trebui să începeți să le cumpărați de pe acum. Deci, ce spuneți?

 

Profitați de Black Friday

Deși Crăciunul poate adesea îngreuna bugetul familiei, nu trebuie să fie așa. Dacă începeți să cumpărați cadouri de pe acum și, mai ales cu înțelepciune, vă puteți reduce costurile la jumătate. Planificarea stă la baza unor cumpărături de succes. Începeți să căutați cadouri potrivite și faceți-vă o listă de cumpărături. Astfel veți evita să luați decizii impulsive care, în final, s-ar putea să nu fie pe placul destinatarului și nici al portofelului vostru. Oportunitatea ideală de a cumpăra cadouri este tocmai de Black Friday. Atunci când vă așteaptă reduceri uriașe la electronice, îmbrăcăminte, parfumuri, jucării sau mobilier de care vă puteți bucura înaintea Crăciunului.

» Black Friday 2019 

Deși aproape toate magazinele fizice sau magazinele online oferă reduceri de Black Friday, nu toate sunt prezentate la fel. Valoarea reducerilor și durata evenimentului variază și uneori este aproape imposibil să vă orientați. De aceea, am pregătit pentru voi o secțiune specială Black Friday, unde puteți găsi toate ofertele într-un singur loc.

În plus, veți evita, stresul inutil și temea de a nu vă fi livrate la timp produsele comandate prin curier. Stresul poate fi resimțit de multe persoane și din cauza lipsei banilor. Deși Black Friday este o ocazie ideală pentru a cumpăra mult mai ieftin, evitați datoriile inutile. Un împrumut rapid care atrage clienții în această perioada s-ar putea să nu fie tocmai unul rentabil. Adesea ratele ascund dobânzii mari și în cele din urmă vă rămân doar grijile.

Cu toate acestea, atunci când veți cumpăra cadouri, rețineți faptul că magia Crăciunului nu este despre cadouri pompoase. Mai bine vă bucurați de cadouri mai modeste în cercul persoanelor dragi, fără datorii inutile. Cumpărați lucruri esențiale în timpul reducerilor de Black Friday și pur și simplu de sărbători alegeți să vă odihniți. Sărbătorile vor trece foarte repede, iar voi veți întămpina anul care vine cu o energie pozitivă.