Ce cadou să-i dăruim copilului nostru sub pomul de Crăciun?

cadouri pentru copii

Crăciunul este în mod special despre copii. Ce poate fi mai plăcut decât chipul curios și bucuria sinceră a unui copil atunci când primește un cadou? Dacă încă stați pe gânduri și nu știți ce să-i cumpărați, atunci noi vă ajutăm.

 

Cum alegem cadoul potrivit pentru copii?

Atunci când discutăm despre copii cu ei nu avem probleme în alegerea cadoului potrivit. La ei este mai puțin complicat față de cum să alegem cadouri pentru bărbați sau cadouri pentru femei :-) În orice caz o jucărie este alegerea ideală. Dar ce fel de jucărie? Cum să alegem jucăria potrivită astfel încât copilul ă fie încântat de ea, dar în același timp să îl ajute să se dezvolte?  

Din spusele psihologilor, jucăriile mai potrivite pentru copii sunt cele care le dezvoltă fantezia, decât care imită lumea adulților. Încercați să alegeți jucăriile în funcție de vârsta copilului. Jucăriile sunt în majoritatea cazurilor marcate cu etichetă care descrie vârsta și la ce deservește jucăria. Încercați să vă luați după ele nu veți greși.


  Pentru bebeluși

Bebelușii de la un an în sus încep să cunoască lumea prin urmărire și atingerea lucrurilor care se află în jurul lor. Un cadou potrvit pentru ei sunt jucăriile care scot diverse sunete și sunt confortabile la atingere. Pentru cei mai mici poate fi spre exemplu o salteluță de joacă sau un carusel pus deasupra pătuțului. Foarte potrivite sunt și cărțile colorate din diverse materiale care scot sunete sau fac diferite zgomote la atingere, cu jucării pentru dentiție inculse sau care au o oglindă pentru a le distrage atenția. O idee bună sunt și animăluțe cu sunete, cuburi din plus sau puzzle.

salteluta de joacă

»Pontul nostru:  Doriți să economisiți la cumpărături? Atunci folosiți voucher Emag, pe care îl veți găsi pe portalul nostru.


  Copilaș mic

Atunci când copilul începe să umble ii se deschid noi posibilități. De aceea pentru el sunt foarte potrivite jucăriile pe care le poate impinge, jucării muzicale, cuburi sau seturi de construcție din piese mari.

set constructie lemn noriel

»Pontul nostru:  Acestă jucărie minunată o veți găsi și în magazinul online Noriel. În plus dacă profitați de Noriel reduceri le puteți cumpăra mai avantajos.  


  Pentru preșcolari

Atunci când veți alege un cadou pentru școlari profitați de faptul, că acești copii știu să-și folosească fantezia și reușesc să se concentreze mai ușor. O idee grozavă sunt jucăriile creative și educative, cărți, cuburi, păpuși și mașnuțe. Pe micuțele domnișoare le veți bucura cu un ursuleț de pluș și pe băieței cu o pistă de curse sau un garaj pentru mașinuțe. La această vârstă copii învață foarte repede și deseori au interese specifice. Cu siguranță nu veți da greș dacă veți alege o enciclopedie specială – de exemplu despre dinozauri, corpul uman sau spațiu.

laborator chimie bestkids

»Pontul nostru: Acest laborator de chimie îl veți găsi acum și în magazinul preferat Best Kids. Dacă profitați de oferte Black Friday, cu siguranță veți și economisi. 

 

  Pentru școlari

Apoi urmează aceea perioadă, atunci când școlarul vostru începe să învețe și să scrie.Pas cu pas este capabil să descopere singur farmecul cărților. Dacă aveți  acasă un copil pasionat de cărți atunci cu siguranță știți să ghiciți ce carte îi v-a fi pe plac. Cărțile sunt cu siguranță un cadou ideal pentru copii de orice vârstă.  

Problemele privind alegerea cadoului apar la vârsta adolescenței. Ce să-i cumpărați adolescentului vostru în acest caz? Nu mai este nici copil dar nici adult. Încercați să pariați pe muzică - spre exemplu melodiile interpretului favorit, un player potrivit sau căști moderne. Și fetele căntărețe vor face un karaoke pe măsură. Foarte îndrăgite sunt și jocurile de societate. Mai ales dacă aveți mai mulți copii cu un joc de societate interesant se vor distra foarte mult. Sau poate o tabletă su un telefon nou? Nici aceste cadouri nu ar trebui să vă coste foarte mult. Cum puteți economisi?

 

Cum economisim la cumpărarea cadourilor?

Cadourile pentru copii nu ar trebui să vă coste o avere. Este suficient să le cumpărați din timp și cu cap și comparați-vă ofertele mai multor magazine. O gamă variată de jucării și articole pentru copii veți găsi spre exemplu în magazinele online Noriel, Best Kids sau 3Pitici. La alegerea cărților vă puteți îndrepta spre magazinele online Libris.ro, Cărturești sau Okian.