Black Friday electrocasnice: Beneficiați de extra reduceri la produse electronice

black friday electrocasnice

Vă doriți un nou telefon mobil sau notebook? Sau pe neașteptate s-a stricat mașina de spălat? Atunci sunteți exact la locul potrivit – după luni întregi de așteptare e aici cel mai așteptat moment al anului și împreună cu el cele mai mari reduceri la produse electronice.

Deși Black Friday are în denumirea cuvântul vineri, nu vă lăsați induși în eroare, în majoritatea magazinelor online puteți face cumpărături rentabile pe parcursul întregii luni.  Cele mai bune Black Friday electrocasnice vom actualiza zilnic pentru voi în secțiunea electronice.

Pontul nostru:

Pentru a nu fi nevoiți să urmăriți când încep reducerile și ce merită să cumpărați în fiecare magazin, noi facem acest demers pentru dumneavoastră. Am pregătit o categorie specială Black Friday, unde găsiți toate ofertele Black Friday organizate într-un singur loc.

Știți care produse au cea mai mare trecere de Black Friday? Dacă vă gândiți la produsele electronice, aveți dreptate. Această categorie de fiecare dată se situează pe unul din primele trei locuri. În ceea ce privește valoarea totală a reducerilor, produsele electronice sunt pe primul loc. Clienții care cumpără produse electronice și electrocasnice de Black Friday fac cele mai mari economii. La ce fel de reduceri vă puteți aștepta anul acesta?

Bucurați-vă de noul telefon mobil

Nu e nici o surpriză, că tocmai telefoanele mobile de Black Friday se află în coșul de cumpărături la majoritatea dintre noi. Nu e de mirare, fiindcă pretențiile noastre în ceea ce privește telefoanele mobile cresc de la an la an. Avem nevoie de modele performante, care sunt capabile să filmeze la o calitate superioară, să aibă spațiu pentru toate aplicațiile, să dispună de aparat foto și display foarte bun.  Cu ocazia reducerilor de Black Friday ne putem permite un model la care altfel nu ne puteam bucura.  

 

Cele mai căutate produse pe timp de Black Friday din categoria electronice

 Sursa: Semrush.com

 

Ușurați-vă munca cu noul laptop

Un alt produs extrem de îndrăgit pe listele de cumpărături din perioada Black Friday este laptopul.  Dacă nici laptopul dumneavoastră nu mai ține pasul cu nevoile prezentului și doriți să-l schimbați cu un model mai performant, gândiți-vă dacă nu ar fi bine să-l achiziționați tocmai acum. Peste câteva luni oricum ar trebui să investiți într-un model nou, iar acum la cumpărarea lui puteți face o economie substanțială.  

 

Beneficiați de reduceri la electrocasnice  

S-a stricat mașina de spălat? Sau v-ați gândit să schimbați modelele vechi cu cele noi, pentru a face economie la consumul de energie electrică? Nici nu prea contează care e motivul, ideea e că tocmai acum e momentul ideal pentru această achiziție. În ultima perioadă acasă petrecem mai mult timp ca de obicei, de aceea un produs nou, care să vă ușureze munca e binevenit. Puteți cumpăra la prețuri foarte bune mașina de spălat, uscător de rufe, aspirator, robot de bucătărie și multe altele.  

 

Cele mai căutate tipuri de produse în perioada Black Friday

 Sursa: Semrush.com

 

Amenajați-vă home cinema

Bucurați-vă de sentimentele plăcute trăite în timpul vizionării unui film nu doar la cinematograf, dar și acasă. Beneficiați de reducerile de Black Friday pentru a cumpăra un televizor nou. Pregătiți gustarea preferată, așezați-vă comod și savurați filmul sau serialul preferat la o calitate superioară.  Televizoarele Smart nu dispun doar de sunet și imagine perfectă, dar și de multe alte funcții, cum ar fi accesul la diferite aplicații, arhivă sau conexiune la telefonul mobil.

Magazine online recomandate, care merită urmărite de Black Friday

 

           flanco black friday       evomag black friday

  itgalaxy black friday     emag black friday

quickmobile black friday       altex black friday