6 idei de cadouri pentru femei de Valentines day

valnetines day

Cea mai mare sărbătoare a îndrăgostiților Valentines day ne bate deja la ușă. Nu știți încă ce cadou să-i cumpărați parteneri voastre? Vă sfătuim cum să-i pregătiți un cadou romantic de Ziua Îndrăgostiților.

 

Pont 1: Oferiți-i o cină romantică

O alegere clasică, dar cu care nu veți dezamăgi. Invitați-o pe partenera voastră la cină. Dar de data această una mai specială. Evitați pizzerile aglomerate și rezervați o masă într-un restaurant de lux. Dacă veți purta un costum elegant și partenera  voastră v-a avea ocazia să poarte o rochie deosebită atmosferă va fi și mai romantică. Sau puteți să-i demonstrați talentele voastre culinare și pregătiți-i o cină în propria locuință. Pregătiți festiv masa, aprindeți lumânările și bucurați-vă de o seară romantică acasă.   

 

Pont 2: Fermecați-o cu o bijuterie

Cu o bijuterie deosebită nu aveți cum să dați greș. O să fie încântată de o pereche de cercei de aur sau din argint, un colier, o brățară sau un pandantiv. Nu trebuie să investiți în pietre scumpe, orice femeie s-ar bucura dacă ar primi în dar chiar și un pandantiv mai mic de argint. Dacă nu doriți să o cereți în căsătorie, atunci cu siguranță ar trebui să evitați să-i dăruiți un inel ;-).

» Pontul nostru: Visați la o bijuterie frumoasă, dar nu doriți să cheltuiți o avere pe ea? Atunci cu siguranță ar trebui să vizitați portalul nostru Kuplio.ro și să profitați de reduceri grozave, vouchere și coduri la bijuterii. Bijuteria Stil reduceri, voucher Elefant sau voucher Vivantis cu siguranță o să vă încânte.

 

reduceri bijuterii kuplio


 

Pont 3: Dăruiți-i un ceas de mână

În loc de o bijuterie îi puteți oferi partenerei voastre un ceas de mână. Dar, încercați să alegeți unul pe placul ei. Femeile moderne cu siguranță vor aprecia ceasuri analogice stilate, care în același timp pot fi purtate și ca o brățară elegantă. Dar dacă partenera voastră apreciază un stil mai sportiv, atunci alegeți un ceas digital sau o brățară fitness.


Pontul nostru: Puteți beneficia de reduceri, vouchere sau coduri și la cumpărarea ceasurilor de mână. Folosiți voucher Elefant sau voucher Emag și cumpărați mai avantajos.  .

 

Pont 4: Oferiți-i un moment de relaxare

Ce spuneți de un răsfăț de Sfântul Valentin? Oferiți-vă sie însăși și partenerei voastre odihnă sub formă unei șederi wellness romantice. Deja puteți să vă și imaginați cu vă așteaptă la sosire o sticlă de vin, o cină romantică și masaje nelimitate, saună și relaxare în apă termală. Dacă doriți să economisiți atunci vizitați categoria noastră specială Reduceri la sejururi și lăsați-vă răsfățați. 
 

Pont 5: Pentru pasionatele de cărți

Dacă aveți acasă o fire romantică, atunci cu siguranță îi veți face o bucurie oferindu-i o carte bună. Pentru o fire romantică alegeți o carte de dragoste fie din literatura clasică sau de la îndrăgiții autori români. Pentru o fire aventurieră puteți alege un roman detectiv sau un thriller. Puteți cumpăra cărți avantajos prin intermediul voucherelor noastre în magazinele online cu sunt spre exemplu Libris.ro, Cărturești.ro, Diverta, Nemira.ro sau Okian.

 

Pont 6: Faceți-vă o bucurie

Cunoașteți o ocazie mai potrivită de-a cumpăra lenjerie intimă de lux, decât este cea de Ziua Îndrăgostiților? Faceți o bucurie nu doar partenerei voastre, ci și vouă înșivă. Un sortiment bogat de lenjerie intimă care v-a satisface până și cei mai pretențioși clienți veți găsi spre exemplu și în magazinul online Astratex, Bonprix sau Zoot unde puteți profita de reduceri de până la – 50%.

Deci ați reușit să alegeți una dintre ideile noastre de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților? Acum nu ne mai rămâne nimic altceva de făcut, decât să ne bucurăm de clipele romantice de Valentine's day.