6 idei de cadouri pentru bărbați de Valentine’s day

cadouri valentines

Să fim onești, majoritatea bărbaților nu fac parte din categoria celor romantici. Deci cum să sărbătorim cu ei cea mai mare zi a îndrăgostiților și să le facem o bucurie de Valentine’s day? Vă oferim câteva ponturi de cadouri pentru bărbați, cu care nu veți da greș.

 

Pont 1: Pregătiți-i un moment romantic irezistibil

Majoritatea bărbaților chiar dacă nu sunt o fire romantică, cu greu v-or rezista, atunci când o să vă vadă îmbrăcată într-o rochie sexy pregătind-ui cina lui preferată. În plus dacă îi pregătiți și o surpiză de seară și adăugați și o lenjerie intimă de lux la ținuta voastră, Valentine’s day v-a deveni sărbătoarea lui preferată :-)

Lenjeria intimă poate fi și un cadou potrivit pentru partenerul vostru, este suficient dacă alegeți boxeri sau short cu o tema originală de Valentine’s day. O gamă variată de lenjerie intimă veți găsi în magazinele Cbexclusive.ro, Bibloo.ro sau Erotic24.ro.

 

Pont 2: Oferiți-i vin

Dacă partenerului vostru îi place vinul atunci dăruiți o sticlă de vin de calitate. Ce poate fi mai romantic decât să vă bucurați de o seară romantică la lumina lumănărilor? Un vin alb, rose sau vin spumant vor încânta orice bărbat.

 

Pont 3: Atrageți-l cu un gadget

Bărbații vor fi mai mult decât încântați dacă vor primi în dar un gadget cât de mic. Practică sport? Dăruiți-i o brățară fitness. Îi place fotografia? Cumpărați-i un accesoriu, spre exemplu un stativ. Atunci când veți opta pentru un astfel de cadou orientați-vă după preferințele partenerului. Încurajați-i hobby-urile și demonstrați-i că-l apreciați. Și este de apreciat faptul că, nici astfel de accesorii nu trebuie să vă coste un întreg salariu. Este suficient dacă folosiți voucherele noastre de reducere cum este spre exemplu voucher Emag sau voucher Pc Garage și veți economisi.

 

cadouri pentru barbati kuplio


Pont 4: Bucurați-vă de o excursie împreună

Experiențele trăite împreună sunt cele mai bune. Mai ales de Valentine’s day. Pregătiți-i partenerului vostru o surpriză spre exemplu sub forma unui weekend prelungit într-una dintre metropolele europene. Doriți să vă bucurați de romantism la Paris sau de plimbările în istorica Roma? Atunci cu siguranță ar trebui să folosiți voucher Veltravel și cumpărați un sejur sau bilete de avion la reducere. Dacă căutați și o cazare ieftină  puteți găsi spre exemplu și pe Booking.com și deja aveți un cadou de Valentine’s day reușit.

 

Pont 5: Dăruiți-i amintiri

Aveți o mulțime de poze împreună dar numai în telefon sau pe laptop? Este timpul să le scoateți la lumină. Le puteți așeza într-un album, sau puteți pregăti un foto tablou sau foto calendar. Eventual puteți pregăti un cadou foto original precum o pernă, cană sau husă pentru smartphone. Un atfel de cadou ar trebui să-l pregătiți din timp, iar partenerul vostru cu siguranță o să vă fie recunoscător.

 

Pont 6: Arătați lumii că formați un cuplu

Un alt cadou care necesită un pic de creativitate. Cum puteți arăta lumii că sunteți împreună? Simplu. Purtați spre exemplu tricouri la fel. Ultimul trend sunt tricourile pentru cupluri cu mesaje personalizate. Dacă doriți să economisiți la cumpărarea tricourilor personalizate atunci vizitați portalul nostru unde cu siguranță veți găsi reduceri în magazine precum Tiparo, Idea Plaza sau Tshirt Factory.