6 greșeli comise în folosirea plăcii de îndreptat părul. Și voi le faceți?

indreptare par

Și voi încercați des să păcăliți natura îndreptăndu-vă buclele cu placa? Dar deodată începeți să resimițiți cum se degradeaza calitatea părului vostru? Poate faceți următoarele greșeli. Dacă veți citi articolul până la sfârșit, atunci cu siguranță veți afla care sunt top plăci de îndreptat părul și cum veți econimisi la cumpărarea lor.

 

1. Nu subestimați îngrijirea de „ dinainte“

La început trebuie să luăm în considerare faptul, că părul este foarte fragil și are nevoie de îngrijire specială. Mai ales dacă folosiți des placa de îndreptat părul, ondulatorul sau uscătorul. Aerul fierbinte nu este foarte benefic pentru păr. Pe piață veți găsi câteva ajutoare care vor diminua efectul negativ și vă vor proteja părul.

Baza ar trebui să fie produsele pe care le masați în părul vostru înainte de a folosi placa de îndreptat părul. În acest scop, sunt vândute creme sau spray-uri cu efect de protecție. Căutați produse care conțin pantenol și keratină. Dar aveți grijă - nu confundați spray-urile de protecție cu spuma sau fixativul pentru păr. Aceste preparate de styling fac parte din coafura finală.


2. Ați ales o tehnică greșită de îndreptat părul

Nu este greu – vă spuneți. Luați câteva fire de păr și le întindeți. Greșit, doamnelor. Cu o tehincă aleasă incorect vă puteți deteriora părul, chiar distruge pe o perioadă lungă de timp. În primul rând ar trebui să pieptănați părul în mod corect. Astfel veți scăpa de eventualele impuriăți. Dacă părul vostru nu are suficient volum încercați să-l întindeți ridicând-ul în sus. Astfel veți evita ca, părul se se lase jos chiar de la început.

 

Ochii surprinsi I Kuplio.ro

» Pontul nostru: Nu vă distrugeți vârfurile. Mulți experți ne sfătuiesc să nu îndreptăm părul până la vârfuri.


3. Folosiți temperatură ridicată

Știați că, temperatura plăcii de îndreptat părul ar trebui să fie adaptată în funcție de, dacă aveți o nuanță naturală a părului sau dacă îl vopsiți? Structura fiecărui păr este diferită. În timp ce părul natural suportă o temperatură mai mare, trebuie să fiți mai atente cu privire la părul vopsit și să scădeți temperatura. Încercați să încălziți placa la minimum și testați să vedeți dacă este suficient. Dacă este necesar, adăugați treptat temperatura. În general, părul nu suportă o temperatură mai mare de 170 ° C.


4. Chinuiți părul zilnic

Nicio femeie nu apare în societate zilnic. Tot timpul există posibilitatea de a lăsa părul să se odinească și să îi oferim o zi – două, pauză de la temperaturi înalte. Părul o să vă fie recunoscător cu un aspect sănătos și strălucitor. Întinderea părului cu placa distruge podaba capilară, părul devenind fragil. De aceea nu este recomandat să îndreptați părul zilnic.


5. Folosiți produse nepotrivite

Nu vă întindeți părul zilnic, dar totuși destul de des? Atunci nu ezitați să investiți într-o placă de îndreptat părul de calitate, care să fie rezistentă și mai cumpătată cu părul. Bazați-vă pe mărci cunoscute și verificate. Un preț foarte mare nu trebuie neapărat să însemne și o calitate mai bună. Verificați recenziile și evaluările clienților. Puteți economisi și urmărind Flanco reduceri. Acestea sunt top 3 plăci de îndreptat părul ale anului 2018:


• Rowenta SF1512

Este vorba de o placă de îndreptat părul care poate întinde suficient sau invers ondula părul. Plăcile din ceramică sunt mai cumpătate cu părul și îi oferă strălucire. Încălzirea este rapidă iar placa este pregătită instant pentru a fi folosită. Un dezavantaj este lipsa display-ului care să monitorizeze temperatura plăcii.  

Placa de intins parul Rowenta I Kuplio.ro

  Preț accesibil

  Puteți face și bucle

  Fir rotativ

  Se poate bloca

  Nu are ecran

  Nu se oprește în mod automat

  Îi lipsește termostatu care poate fi setat

 

• Remington S 9600

Remington S 9600 reprezintă o cale de mijloc. După ce o porniți poate fi folosită după 10 secunde, ceea ce veți aprecia mai ales dacă vă grăbiți la serviciu sau întălnire. Are oprire automată și un avantaj este și display-ul LED.

Placa de indreptat parul Remington I Kuplio.ro

  Preț accesibil

  LED display

  Fir rotativ

  Sistem de blocare

  Timp de încălzire 10s

  Oprire automată după 1 oră

 Se poate supraîncălzi mânerul

  Îi lipsește ionizarea


• Babyliss ST395E IPro 230

Această placă este destinată tuturor femeilor care visează la rezultate profesionale, precum cele de la coafor. Singurul dezavantaj este că nu puteți crea bucle prin intermediul ei. Placa are și un compartiment pentru apă de unde pe timpul procesului de îndreptare a părului ies aburi. În partea de jos se află un pieptăn care poate fi setat în trei poziții. În plus această placă are și un ionizator, care previne electrizarea părului.

Placa de indreptat parul Babyliss I Kuplio.ro

  Funcție pe aburi

  Ionizare

  Pieptăn integrat

  5 trepte de temperatură

  Un preț mai mare

 Datorită faptului că este mai mare, nu este atât de comodă

  Nu puteți crea bucle cu ea


 6. Nu subestimați îngrijrea de „după“  

Doar părul sănătos este un păr frumos. Această este o regulă de aur. Astfel încât și părul supus unui tratament termic frecvent să arate așa, trebuie să-I acordați o atenție mai sporită. Combinația de bază șampon + balsam nu este suficientă. Pentru a menține un aspect sănătos al părului este necesară și folosirea unei măști pentru păr iar după fiecare îndreptare a părului și folosirea unui tratament cu serum pentru vârfuri.